Siste HAMMARTID før jul (19/11)

Siste HAMMARTID før jul (19/11)

Julebanner_300 copy.jpg

Julespesial på Hammartid

Skrevet av Helle Stenkløv for Hammartid

No presents for ChristmasHammartid tjuvstarter jula, og kjører i tillegg til et Borknagar-intervju julespesial på onsdagens sending.

 

Det er kanskje blasfemisk å begynne julefeiringen allerede nå, men hva har vi vel ikke metalprogram for? Onsdag 19. november er høstens siste live Hammartid-sending. I forbindelse med Radions overgang til 24/7, må studio bygges om og oppgraderes, og derfor tar vi ferie litt tidligere i år.  Men ikke fortvil. Det vil sendes repriser, og i januar er vi tilbake igjen!

Under Screamfest gjorde vi sammen med Eternal Terror og Imhotep et intervju med Borknagar, og dette skal vi spille av nå på onsdag. Øystein anmelder som vanlig, og denne gangen er det Taakes siste album som får gjennomgå. Ellers skal sendingen være gjennomsyret av julefeiring, og det betyr metall med jul som tema. Twisted Sister, King Diamond, Gehennah, Type O Negative og  Ljå er blant bandene som har tatt for seg "det glade budskap". Ikke gå glipp av denne ukens Hammartid! Det blir stemning så det holder!

I januar er vi tilbake på ny frekvens og under nytt kanalnavn, men inntil da er det fortsatt FM 104,2 som gjelder.

 

Vi høres på onsdag 19. november mellom 22:03 og 23:30!

(Denne artikkelen ble "stjålet" fra studentradion.no sine nettsider etter oppfordring fra programleder Helle Stenkløv)