TRØNDERSK PLATEMESSE i Trondheim (22/11)

TRØNDERSK PLATEMESSE i Trondheim (22/11)

Neste messe:

22 NOVEMBER 2008

11:00-16:00

Tenk deg en gigantisk platebutikk med nyheter og second-hand, vinyl og CD/DVD

Tenk deg meter på meter på meter med metall, prog, soul, country, pop, punk og jazz.

Se for deg 60-talls-singler side om side med den sjeldne utgaven av Metallica som du i et svakt øyeblikk bytta bort mot en sixpack. Litt lenger bort står boksen med alle 12-tommerne til Springsteen og bak der igjen debutplata til Ramones i perfekt stand til noen få tiere…

Og på den andre sida er tydeligvis en som kvitter seg med hele LP/CD samlinga. Alt skal ut står det og til latterlig lave priser 20,- pr LP og 40,- pr CD kan man ikke klage på.

Utopi? Langt ifra!!
Tre ganger i året så oppstår denne utrolige butikken, og det skjer på TRØNDERSK CD & PLATEMESSE og lørdag 22. november skjer det igjen på Cicignon på Royal Garden Hotel.
Dørene åpnes kl 11.00, og messa stenger igjen kl. 16.00.

De som har trålt platebutikker i noen år har nok vært innom ”platemessa” noen ganger, den har faktisk blitt arrangert jevnlig i Trondheim siden 1988 bl.a på legendariske utesteder som Bajazzo og Veita scene. For de som ikke har vært innom så er fordelinga mellom vinyl og CD ca 50/50, og prismessig varierer det fra et par tiere til noen hundringser for et skikkelig klenodium.
Og selvsagt er pruting tillatt !
Verdt å merke seg er infotjenesten på messa hvor en ”speaker” formidler spesielle ønsker av artister og platetitler, og dermed gjør det adskillig lettere å finne selgeren som har akkurat DEN plata som DU er ute etter.

Ta kontakt hvis du har spørsmål!

Kontakt Steinar 9344 2501 eller Robert 9260 0124 for mer info!