TÅRNÅSENFESTIVALEN 5 år

TÅRNÅSENFESTIVALEN 5 år

Tårnåsenfestivalen 08

Tårnåsenfestivalen har 5års-jubileum i år. Fra torsdag 20 til lørdag 22 november ristes kjelleren og løftes taket på Tårnåsen fritidssenter! Våre lokale band er med, vi kan nevne Krønsj, Dagros, Klaustrofobi og Rabalder, men også i år er det booket inn flere større artister. Blant de store i år kommer Jaa9 og OnklP, She Said Destroy, Iskra, Freddy and the Casual Rap Orchestra, The Allseeing I, Ila Auto og Dunderbeist.

 

I år varer festivalen tre dager, og som vanlig har vi to scener som kjører show parallelt, hovedscenen oppe i gymsalen og KUMF-scenen nede («kumf» står for Kolbotn Underground Music Forum). Årets festival starter på torsdag med lokale band som Freddy and the fatones, Fargeblind og Agronom fra Tårnåsen, Imperion og Mystery Corporation fra Vassbonn og Insane fra Greverud.

Fredagen blir på hovedscenen en kveld i hiphopens navn, blant annet kommer de allerede nevnte Klaustrofobi som vant årets Bandkamp, Petter og Chrikka fra Tårnåsen, Evig Skyldig fra Greverud, Romero og Dj Vega V og Jaa9 og OnklP, sistnevnte kanskje mest kjent fra Dirty Oppland. Freddy and the Casual Rap Orchestra er det også mange som gleder seg til, de har spilt på Tårnåsen før og er et band på vei opp! På KUMF-scenen i kjelleren blir det et hardere show denne kvelden, her spiller både Rabalder og Repellent fra Tårnåsen, Ara og Mehe som også er fra Oppegård, Raging Fugitives og Syk Panikk.

Lørdagen er kvelden for rock, bluegrass, pop og metal, da kommer blant andre Krønsj, The Allseeing I, Göttemia, Iskra, Shinra og She Said Destroy som trakk mange på Hovefestivalen ifjor. Vi har også fått med Dunderbeist, som forøvrig består av to av gutta fra nylig oppløste Stonegard.

Denne kvelden er kjelleren nede en egen scene for de litt mykere, her kan man blant annet oppleve Ila Auto som har vunnet Spellemannspris og er fra Kolbotn, Tårnåsenbandet Dagros som spilte med Postgirobygget på Kolbotn Torg, Most Wanted fra Flåtestad, Fette Beute og Blue Basement fra Oslo.

Fortsatt står festivalen som en av de større rusfrie festivalene for ungdom på landsbasis. Det er som sagt rusfritt og åpent for alle. Vi har gratis buss som går til Kolbotn stasjon etter at siste band har spilt på fredag og lørdag, slik at alle skal kunne komme seg trygt hjem. 

Tårnåsenfestivalen er ungdommenes festival, og det er med en stor takk til ungdommene vi nå kan feire femårsjubileum. Ungdommene er med på å bestemme hvilke band og artister som skal bookes og de står for mye av arbeidet både i forkant og på selve festivalen. Publikum består stort sett av musikkinteressert ungdom fra kommunen, men det kommer også ungdommer fra både Oslo, Follo og hele Østlandsområdet.

Som fritidsklubb er vi avhengig av støtte også utenfor kommunen når vi arrangerer noe som er så stort, blant annet Frifond, foreldre som sponser, dugnadsarbeid, frivillig arbeidskraft og kakelotteri. Vi er også avhengige av inntekter av billettsalg for å dekke utgiftene til festivalen. Heldigvis står ungdommer og frivillige voksne i kø for å hjelpe til og bidra.

 

Tårnåsenfestivalen 08

Dato og klokkeslett:

TORSDAG 20.november kl.17.30-20.30
FREDAG 21. november kl.19.00-23.30
LØRDAG 22. november kl.18.00-23.30

Pris: kr 100,-pr dag/kr 150,- for alle tre dager (kr 100,- hvis du kjøper på forhånd)

Adresse: Tårnåsen fritidssenter/Gjallarvegen 25/1413 Tårnåsen

Fri alder og rusfritt!

For kontakt:  Nicklas Erdal tlf 920 410 52

                        Nils-Yngve Nilsen tlf 92 810 810

                       

www.myspace.com/tarnfest

Tårnåsenfestivalen ligger også ute som event på Facebook

Tarnfest_08.gif