Trondheim Death Fest (22/11)

Trondheim Death Fest (22/11)

Zone avslutter konsertåret på en ekstrem måte, med Trondheim Death Fest!

DEJECT fra Oslo startet sommeren 2002, og har siden spilt sønder mang en scene med sin egen blanding av groove og daumetal. Bandet har spilt inn et par demoer og en EP som alle er tatt godt i mot av de som har fått ørene tatt i vold. Våren 2008 så spilte Deject på Inferno Festivalen og som oppvarming for Dismember i Oslo.

www.myspace.com/dejecthell

THE SICKENING
er et grind/death metal band fra Kristiansund. De startet i 2003 som et sideprosjekt for Markspist (ex-Slagmark) og Beist (ex-Slagmark/ex-Blood Red Throne). Etter
innhenting av vokalist og bassist (Stjernestøv og Neeraj) ble demoen Soiled Rotten klar sent i 2007. Siden den tid har det blitt mye konserter, nå sist på Petrogrind i St.Petersburg hvor bandet fikk æren av å være Headliner.

www.myspace.com/thesickeningdeathmetal

NO DAWN fra Steinkjer startet opp i 2002 som et thrashmetal-prosjekt. Flere medlemmer er blitt byttet ut i årene som har gått. I dag kan musikken best beskrives som rask og brutal death-metal. Bandet har flere konserter og 2 demoer bak seg og det ventes selvinspilt fullengder fra bandet i disse tider.

www.myspace.com/nodawn

I tillegg kjører vi RELAPSE Records SHOWCASE i samarbeid med Relapse Rec Europe, vi spiller skiver og viser videoer på storskjerm fra Relapse band (Nile, Baroness, Amorphis, Suffocation, Disfear, Cephalic Carnage, Mastodon, Origin, Dillinger Escape Plan, Nasum, Toxic Holocaust, Dying Fetus Osv…)


Dette skjer på Kafe Larssen 22. November fra kl. 22.00
.

No Dawn starter ballet kl 23.00.

CC: 100KR

18 år leg.