SHOOT THE BREEZE med gig i Drammen (14/11)

SHOOT THE BREEZE med gig i Drammen (14/11)

Etter at Shoot the Breeze tidligere i år var i studio med Ronni le Tekrø har bandet tatt det rolig på konsertfronten mens dialog med diverse aktører angående utgivelse har pågått. Til tross for at ingenting er avklart enda tar Shoot the Breeze seg førtskommende fredag tid til å spille på Union Scenes Drammen Rock Night-konsept. Dette vil være den eneste konserten bandet har i hjemmelige trakter for resten av 2008.

Med en 5-spors EP produsert av Ronni le Tekrø på vent er det et heltent Shoot the Breeze som spiller på Union Scene førstkommende Fredag. Det ellers så aktive rockebandet har hatt en rolig høst etter at de var i studio, og har kun tatt på seg utvalgte jobber. På konserten spiller Shoot the Breeze sammen med de andre lokale bandene Imagine the Green Soil og Black Snakes. Shoot the Breeze avslutter kvelden, og vil i tillegg til å spille materiale fra den kommende skiva spille flere av bandets eldre litt mer kjente låter.

Dørene åpner kl 21:00 og arrangementet har 18-års aldersgrense.

Union Scene
Fredag 14. November
Kl: 21:00
CC: 50 kr