GUNFEST – En annerledes metalfestival

GUNFEST – En annerledes metalfestival

Gunfest_head copy.gif

Nå er det bare en liten måned til Gunfest skal arrangeres i Skur 40 på Vippetangen i Oslo. Bak denne nye festivalen står en gjeng som kaller seg Gunsmoked Entertainment, og vi kan begynne denne lille runden med å spørre litt om hvem som står bak Gunsmoked Entertainment.

Stoner provider:) Nej, vi er ett par rastlösa själar som vill förse Oslo med bra band. Har i utgångspunken stoner/doom på listan men vad som helst kan dyka upp.

Gunsmoked Entertainment har arrangert en del konserter på Club Maiden og Garage i Oslo tidligere, mens Gunfest blir et større arrangement som går over 3 dager. Hvorfor gikk dere til det steget å arrangere en festival?

För att vi ville laga något nytt med band som sällan eller aldrig spelar runt i Norge med de norska och ett par band som undantag då. Detta skulle i utgångspunken skje på fabrikken, men det blev någon surr där och vi drog ner det till Vippetangen.

Det var i utgångspunkten tänkt 3 dagar men vi freaka ut lite på god och ont kan man säga :).

Med noen små unntak, så tar Gunsmoked Entertainment tak i de mer ukjente banda i scenen. Er det marked for dette? Bakgrunnen til spørsmålet er at det er flere arrangører som sliter selv om de tar inn mer kjente band enn hva tilfellet er for dere.

Ja och nej, skulle önska att folk var lite mer öppna för nya ting kanske, och vi har ju inte haft fulla hus på någon av de konserterna vi arrangerat hittills.

Det kunde varit bättre ställt med oss så klart, men vi klagar inte, vi har ju Norges fetaste festival på G.

Konsertbooking med metalband er som kjent et meget risikofylt område å bevege seg inn på, men det ser ut til at Gunsmoked Entertainment har funnet nøkkelen til å overleve. Står Gunsmoked Entertainment helt alene eller samarbeider dere med andre aktører eller har dere en rik onkel i Amerika?

Vi prövar att göra så gott vi kan så klart. Vi har ingen samarbetspartner per i dag nej, och ingen rik onkel i Usa heller tyvärr.

Før Gunfest skal dere arrangere 2 enkeltkonserter med Genghis Tron på Funhouse og Om på Garage. Dere har fått tak på 2 godbiter der også….

Ja, vi gleder oss så klart till det! Genghis Tron såg vi i sommras och de leverte.

OM är ju ett av världens bästa band och det ska bli intressant och se den nya trummslagaren om han leverar varerna.

Dont miss out!!

Er alt i rute til Gunfest? Er dere ferdigbooket? Er det vanskelig å få tak i folk til å hjelpe med gjennomføringen av en slik festival?

Blir aldrig i rute med något sånt, er mycket som ska på plats så klart. Vi är färdig booka med DEVILS BLOOD som sista band ut.

Har några som har varit gira och ska ta tag i det snart. Finns det intresserade kan de maila till info@gunsmoked.com med allt av info om sig själva och om dom har gjort detta tidigare osv osv.

Hva ser du selv mest fram til å få oppleve under Gunfest?

Rwake_08.gif

Rwake (bildet) – Stenhårt band som ska vara en bulldozer live enligt många som sett de i Usa. Detta blir deras Europa premiär , FETT!

Electric Wizard – Obey !

Cathedral – Ska bli intressant och se om de leverar

Grief – Misery in tunes !!

Ellers, en full lokale, glada musikkälskande folk, god stämning, kall öl, doom, att folk har kul och att Gunfest har kommit för att bli, avslutter Jeppe med. Eternal Terror vil være til stede under festivalen og vi ønsker Jeppe og Gunsmoked Entertainment lykke til med festival.

 

www.gunsmoked.com

www.tigernet.no  biljetter

www.myspace.com/gunsmokedent

Gunfest_08.jpg