NISJELANDET søker deg

NISJELANDET søker deg

 

«Nisjelandet» leter etter prosjekter som kan løfte festivalopplevelsen på by:Larm 2009.

 

 

Musikkulturen er mer enn musikk. by:Larm-prosjektet «Nisjelandet» ser etter stemningsskapende dekorkunst, merkelige opptrinn, reodor'ske viggofoner og ellers alt som kan overraske på en god musikkfestival.

 

by:Larm leter etter gode bidrag til Nisjelandet, bidrag som kan berike festivalopplevelsen.

 

Har du eller vet du om gode performance acts, kunstnere (bilde, grafikk, dekor, foto, etc),  animatører, spesielle kulturtiltak i lokalsamfunnet eller noe annet vi bør vite om.

 

Tips oss på www.nisjelandet.no  

 

Søknadsfrisen er 9. November. Vi vil ha prosjekter fra DITT hjemsted.

 

 

Nisje_1.jpg

Foto: Knut Bry/Tinagent

 

«Harpiks» live i teltet på Youngstorget. Et band som gjør såpass mye ut av seg at de fikk være med som Nisjelandet-prosjekt. Ild og motorsaging var bærende elementer! Nisjelandet-prosjekter på scenen må enten være korte og kontante innslag mellom artister, eller slik som Harpiks, et band som gjør noe helt spesielt ut av sin sceneopptreden.

 

Nisje_2.jpg

Foto: Knut Bry/Tinagent

Performancegruppen «In Suspenso» bidro med opptreden på Rockefeller (intro til Animal Alpha), samt performance på delegathotellet. Bildet er tatt på vei til hotellet. Planken gjør det vanskelig å komme seg inn i en Taxi, så hele gjengen tar banen i stedet. Knut Bry var med og tok masse morsomme bilder!

 

Nisje_3.jpg

 

Foto: Liv Rønnaug Bjerke Lilleåsen.

John Jamtlis bidrag til utstillingen i teltet på Youngstorget. Utstillingen var ordentlig lyssatt, og helhetsmessig var årets telt sannsynligvis den beste teltløsning noen festival har sett i Norge til nå. Standarden er satt, og Nisjelandet vil også denne gang bidra med dekor/utstilling.