ERIC SINGER PROJECT til Jevnaker (21/2)

ERIC SINGER PROJECT til Jevnaker (21/2)

Miks bandmedlemmer fra Kiss, Mötley Crue , Black Sabbath og Alice Cooper, og du får Eric Singer Project. Lørdag 21. februar gjester de Glassheim på Jevnaker med gamle originallåter i bagasjen.
 
Supportband er svenske HOSTILE CELL og norske THUNDERBOLT
 
Bruce Kulick
Han tok over for Mark St John under Animalize turneen fordi Mark ikke kunne spille lenger på grunn av en sykdom. Bruce Kulick har vært med på Kiss platen Asylum, Crazy Night, Smashes thrashes hits, Hot in the shade, Revenge, Alive 3, Carnival Of Souls og MTV unplugged.
I 2005 medvirket han på det norske hardrocksbandet Wig Wams cover av «I Was Made For Loving You» på CD-en God Of Thunder Norwegian tribute to Kiss.
I 2006 medvirket han også på sangen «It Snows In Hell» på den finske hardrocksgruppen Lordis nye plate, The Arockalypse. Kulick har også gitt ut to soloalbum.
 
Eric Singer er en amerikansk trommeslager
Han har turnert med blant andre Gary Moore, Black Sabbath og Alice Cooper, men tok over som trommeslager i Kiss da Eric Carr døde av kreft i 1991. Han ble enstemmig valgt som erstatter etter at han hadde vært trommeslager under Paul Stanleys soloturné i 1989. I 1996 ble Kiss' originale medlemmer gjenforent og Eric Singer måtte dermed forlate bandet til fordel for Peter Criss men i 2001 ble han tatt tilbake og spiller nå i Peter Criss' kostyme under konserter. Har vært med på Kiss platen Revenge, Alive 3, MTV unplugged og Carnival Of Souls. Har også vært med på mange flere Alice Cooper og to Black Sabbath album.
 

John Corabi er en heavy metal-sanger og gitarist som har vært vokalist i The Scream og Motley Crue.

Chuck Garrick er til daglig bassist hos Alice Cooper.

Her er det lurt å kjøpe billetter med en gang hvis dere skal få med dere denne konserten. Rockeklubben solgte 50 billetter allerede før konserten var annonsert og på forumet til Kiss Army Norway har Eric Singer til Glassheim posten hatt 1200 treff så rockeklubben bare sier i fra at vi har stor tro på å få utsolgt her. For å sikre seg billett, kan dere ringe billettservice eller kjøpe på Narvesen, Posten eller 7 Eleven.