VADER tilbake i Norge (John Dee 26/10)

VADER tilbake i Norge (John Dee 26/10)

Førstkommende søndag er de polske death metal legendene i VADER tilbake på norsk jord. Vi er etterhvert blitt vant til å se Vader på norske scener, men denne gangen er det et helt nytt VADER vi får se. Det er kun sjefen selv, Peter som er igjen i bandet. Både Novy, Daray og Mauser har alle hoppet av toget og er blitt erstattet av sessionmusikere. Dette gjør nødvendigvis ikke VADER til et dårligere band, da ikke minst gitaristen bør være en kjenning blant dømetalfansen. Vogg er hans navn og var tidligere å finne i DECAPITATED. Reyash heter dagens bassist mens skinnpiskeren går under navnet Paul.

Ny line up og ny logo, mens musikken er den samme som den alltid har vært, så er du fan av dette polske death metal bandet, anbefales dette på det varmeste. Vader live er alltid kult å oppleve.

 

Søndag 26.10.08 John Dee
VADER (PL)
Supp.: Grave (S) + Zonaria (S) + Gilla Bruja (UK)

 

Over tyve år etter oppstarten har Vader legendestatus på linje med Morbid Angel og Cannibal Corpse og de har fremdeles klart å beholde sin aura av mystikk…. Demoen ”Morbid Reich” fra 1990 regnes som den mest solgte i deathmetalens historie. Nå er de aktuelle med plata ”XXV”.

Bill. kr. 180,- + bill.avg.

18 år leg.

Vader på MySpace

Gilla Bruja på MySpace

Grave på MySpace

Zonaria på MySpace