Kommende konserter på Last Train (Oslo)

Kommende konserter på Last Train (Oslo)

TORS 9/10 HAUST + SUCCUBA 50,-
De Oslo-baserte Notodden-gutta i Haust debuterte tidligere i år med den heseblesende og herlige skiva Ride The Relapse, som inneholder en mannevond blanding av hardcore, metal, pønk og støy. Sjøl kaller de det nekrosludge og trekker fram inspirasjonskilder som Darkthrone, Melvins, Black Flag, Sonic Youth og The Jesus Lizard. Denne kvartetten gir ører og hjerne rundjuling. Vi garanterer en rå opplevelse for alle som er klare for å la styggedommen flyte til overflaten. Haust tar med seg sine kompiser i Succuba, som er fra Horten og spiller barsk, bråkete rock.

www.myspace.com/haust
www.myspace.com/succuband

TIRS 21/10 LIKE RATS FROM A SINKING SHIP + PUNCH & JUDY (SVE) tba
Like Rats… spilte en svært vellyket konsert på Last Train under Klubbdagen til Øyafestivalen i august. Deres miks av hardcore, elektro, støy og galskap imponerte mange. De har nylig fått seg skikkelig distribusjonsavtale, så nå kan du få tak i EPen SXY SXY GSW EP i mange gode platesjapper. Denne gangen har de med seg Punch & Judy fra Göteborg, som visstnok henter inspirasjon fra finfine band som Sonic Youth, Death From Above 1979 og The Bronx. Vi garanterer en heit kveld med godlyd fra undergrunnen. Altså ingen grunn til å bli hjemme.

www.myspace.com/likeratsfromasinkingship
www.myspace.com/punchandjudyband