THE SICKENING søker ny bassist

THE SICKENING søker ny bassist

Vi beklager å måtte meddele at vi er på leting etter en ny bassist til å innlemmes i the Sickening.

Vår venn Neeraj må fokusere på sine studier i Polen, og dette etterlater ikke nok tid til å være fullt dedikert til the Sickening. Han vil fortsatt spille bass på debut albumet vårt som vi har begynt å spille inn i disse dager, og han vil være med på spilling i månedene som kommer dersom vi har behov for det. Vi andre, Markspist, Beist og Stjernestøv, har enorm respekt for denne avgjørelsen vel vitende om at det var en vanskelig avgjørelse å ta.  Det er derfor vi velger å gå ut med dette allerede nå.

 

VI HAR BEHOV FOR EN NY BASSIST!!!

 

Vi vil gjerne erstatte Neeraj så fort som overhodet mulig slik at han ikke må ofre studietid for the Sickening. Vi vet at dersom vi spør så vil han stille opp for the Sickening, men vi mener at det vil være bedre for ham om vi slipper å spørre. Vi ønsker å finne en ny bassist så fort som mulig slik at Neeraj kan fokusere utelukkende på sitt siste studieår.

 

Dersom noen leser dette og mener de kan erstatte Neeraj så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

Det er viktig for oss at alle forstår at denne avgjørelsen er høyt respektert og forstått av oss tre. Det er ingen sure miner knyttet til dette og vi vil fortsatt feste sammen på samme måte som før når Neeraj er på hjemmebesøk i Kristiansund.

 

Det krever mye av en mann å være så sterk i psyken at han kan innrømme for sine venner at han ikke har tid nok til å være så dedikert som the Sickening krever av oss.

 

Så… bass noen??

 

Markspist, Beist og Stjernestøv

The Sickening