NEUROSIS i Oslo i morgen (12/8)

NEUROSIS i Oslo i morgen (12/8)

Gunsmoked Entertainment presenterar stolt

Den 12. aug på Kanonhallen på Lören i Oslo

Årets konsertbegivenhet!

Sludge-metall legendene i Neurosis, trolig Tigers mestselgende band gjennom tidene, kommer endelig til Norge igjen! De har spilt på Blitz på nittitallet og ifjor gjestet de Hove på en konsert som bokstavlig talt skremte livet av folk. 12. August gjør de en eksklusiv konsert i Kanonhallen på Løren sammen med beslektede A Storm of Light.

Neurosis startet som et hardcore band i 1985 og inspirert av Amebix, Swans og den gryende doom-scenen utviklet de etterhvert soundet som har influert tallløse band gjennom nittitallet og frem til idag. Alt fra postrock band som Godspeed til crust band som Tragedy har latt seg prege av Neurosis, men sterkest innflytelse ser vi i den såkalte post-metal bølga, med band som Isis, Pelican, Russian Circles og Cult of Luna som kan ses på som direkte avkommere fra Neurosis' visjonære uttrykk. Mange legender er over sine kreative bølgetopper etter 20 år, men Neurosis satte en ny karriæretopp med mektige Given to the Rising fra 2007.

Neurosis har egne bandmedlemmer dedikert til det visuelle og er kjent for sine totalopplevelser av noen konserter, men denne konserten i Kanonhallen vil skille seg ut – selv i Neurosis sammenheng. Kanonhallen var Nazistenes våpen- og artilleriverksted under krigen og ble tegnet av tyske arkitekter i Berlin og bygget av sovjetiske krigsfanger under umenneskelige forhold.

Les mer om Kanonhallen her og se kart her
Gunsmoked Entertainment er ildsjelene bak dette arrangementet.

Kanonlageret har aldersgrense 18 år og en maksimumskapasitet på 800 personer.

Salget er igang – Ikke nøl!
www.tigernet.no

www.neurosis.com
www.myspace.com/officialneurosis
www.myspace.com/gunsmokedent

www.kanonhallen,no for kart osv

Billetter selges på Tiger i Oslo!
http://www.tigernet.no

Scott Kelly fra Neurosis spiller solo på Cafe Fiasco den 11. august