ØYA 2008 er utsolgt

ØYA 2008 er utsolgt

Øyafestivalen helt utsolgt

Øyafestivalen 2008
5. – 9. august
Middelalderparken, Oslo

I dag ble de siste billettene til onsdag 6. august solgt. Det betyr at Øyafestivalens forhåndsalg er over for 2008. Øyafestivalen har hatt et meget godt billettsalg siden festivalpassene ble lagt ut for salg før
jul. For kort tid siden økte vi kapasiteten med 1000 billetter pr dag. Den store interessen for årets program har medført at også disse har solgt i høyt tempo.

Noen titalls billetter henger igjen i reservasjoner. Disse vil falle tilbake i salg om de ikke blir hentet. Er du desperat etter en onsdagsbillett anbefaler vil deg å følge nøye med hos Billettservice.

For å bremse svartebørssalg har vi som tidligere år valgt å selge et lite antall dagsbilletter ved inngangen til festivalområdet hver dag. Her blir det kun mulighet til å kjøpe billett til den samme dagen. Det vil bli lagt ut minst 50 billetter hver dag. Salget åpner 11.00 og det er tillatt å kjøpe maks 2 billetter pr person.

Til alle som har fått fingrene i enten festivalpass eller dagsbilletter er det kun en ting å si: Her er det bare å glede seg, det gjør vi!