GENGHIS TRON på Garage Oslo (5/7)

GENGHIS TRON på Garage Oslo (5/7)

Til helgen dukker amerikanske GENGHIS TRON opp på Garage sammen med de norske bandene MUSTH og THE MARCH OF ECHOES. Det er Gunsmoked Entertainment som står bak denne godbiten av en konsert og billetter kjøper du enten på Garage eller hos Tiger (www.tigernet.no).

 

GUNSMOKED PRESENTERER GENGHIS TRON (US) + MUSTH (N) + THE MARCH OF ECHOES (N)

Garage, Oslo

LØRDAG 5. juli

CC: Kr 200,- 

En amerikansk trio som fullstendig snur på hodet alle konvensjoner og regler innen moderne ekstrem metal. Amerikanerne har bakgrunn fra teknisk death og grindcore og mater motoren sin med elementer fra synth, industriell musikk og elektronika til en frenetisk blanding som bør sjekkes ut av fans av Locust, Dillinger Escape Plan og Horse the Band!

GENGHIS TRON (US)

GenghisTron2.jpg

Genghis Tron er et eksperimentelt metal band som møttes i langfriminuttet på skolen i Poughkeepsie, NY, i 2004,  og har nå har base i Philadelphia, Pennsylvania. Genghis Tron har nylig signert hos Relapse Records og resultatet er albumet "Boared Up The House". Produsert av ingen ringere enn Kurt Ballou fra Converge.

Genghis Tron er beundret for sin kreative kombinasjon av metal iblandet ulike typer elektronisk musikk. Trekanten består av vokalist/keyboard Mookie Singerman, gitarist/programmør Hamilton Jordan og Michael Sochynsky på trommemaskin (fant aldri en skikket bassist eller pedaltråkker, heldigvis) som lager lyder som ingen, ikke en gang bikkjer, har hørt før. "Cloak of Love" Ep-en er bevisetmaterialet. En psykotisk tilstand av grind, ambient, elektronisk og pop-infisert metal.

Fra starten ble bandet ofte klassifisert av anmeldere som cybergrind (Et slags vektløst Napalm Death som svever rundt månen med neddempedet gitarer og crust-punk influerte riff, bortsett fra at trommisen er reinkarnert som dataprogrammør for Ableton Live og Drumkit From Hell…).

Etterhvert har trioen utviklet et mer ulikt sound (fremdeles uten trommesett) som inkluderer elementer av IDM (Intelligent Dance Music), power noise, doom, ambient og industrielle klang. I tillegg har Ghengis Tron sin egen core-stil av synth-ladet metal/grindcore. Skal ikke klage på at vi ikke får hele spekteret av snacks servert på konserten!

I 2006 kom albumet "Dead Mountain Mouth", 32 minutter med mer sonisk tetthet enn grupper flest håper å oppnå på en hel diskografi!

Bandnavnet har de selvsagt omdøpt fra slemmingen og mogulen Djenghis Ghan. Genghis Tron derimot kriger for retten til å uttrykke aggressive, voldelige og destruktive tanker gjennom elektrisk metal. GT har alltid vært ekstremt opptatt av vitenskap, elektronikk og teknolog. Science fiction filmen Tron fra 1982 ble i følge bandet selv vendepunktet!

Tar du det best av alt og slenger det i en teflonpanne må det bare smake godt!!!

www.myspace.com/genghistron

MUSTH (N)

musth.jpg

Musth er en tilstand som blant mange andre diagnoser er preget av aggressiv atferd. Testosterion nivået kan til tider være helsefarlig høyt!

MUSTH er en usedvanlig samling musikere. De møttes ved en tilfeldighet. Kanskje er det derfor de låter som de gjør? Bandet het inntil nylig Diary of a Lustful Turkey, men har nå offisielt skiftet navn. Ny utgivelse er rett rundt hjørnet.. Den er det lov å glede seg til..

Ta deg en tur innom Nrk Urørt: http://www11.nrk.no/urort/Artist/Musth/default.aspx

Bandnavnet kommer fra det persiske ordet mast som betyr som betyr '"sexually excited elephant" – så rockejenter  og metalbærter i alle aldre – watch your panties!

www.myspace.com/musthmusic

THE MARCH OF ECHOES (N)

themarchofechoes2.jpg

The March of Echoes startet opp vinteren 2007 og består av: John:Bass, vokal, Tommy:Trommer, vokal og Nicolai: Gitar, vokal. I løpet sommeren/høsten 2007 spilte the March of Echoes inn en ep bestående av 4 låter som spenner over nesten 40 minutter med musikk. Låtene kan beskrives som lange og halvepiske, og flyter konstant mellom en massiv vegg av lyd og roligere post-rockish/ambient partier.
 

www.myspace.com/themarchofechoes