ANTI-FLAG på John Dee (2/7)

ANTI-FLAG på John Dee (2/7)


Onsdag 02.07.08 John Dee

ANTI-FLAG (US)
Endelig litt agressiv, allsangvennlig, politisk punk! Pittsburgh-gruppa gjør jobben for oss,- de er politisk engasjerte og langer ut mot all verdens ulumskheter. I tillegg har de rukket å komme ut med ny plate ”The Bright Lights Of America” som fikk en femmer i BA:” …hårete krysning mellom Jimmy Eat World, Rage Against The Machine og gammelpønkerne i engelske Angelic Upstarts”.

Bill. kr. 200,- + bill. avg. kr. 20,-.

18 år leg.

Anti-Flag er et punk-rock-band fra Pittsburgh i Pennsylvania i USA. Bandet er kjent for aggressive politiske tekster og er sterkt i mot nasjonalisme, fascisme og lignende. Anti-Flag består i dag av; Justin Sane (solo gitar, vokal), Pat Thetic (trommer), Chris Head (komp. gitar, kor) og Chris (bass, vokal). De begynte så smått i 1988, og har utviklet seg til å bli et hardt-arbeidende band som turnerer verden rundt med sitt fredsbudskap. De er alle samfunnsengasjerte, jobber for dyrenes rettigheter og er selvfølgelige vegeterianere.