Trenger du mer gitar i livet ditt?

Trenger du mer gitar i livet ditt?


 

Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene vår/sommer 2008

TARJA – NORWAY ROCK FESTIVAL KICK OFF – DIO – SEBASTIAN BACH – MINISTRY

ACE FREHLEY – WHITESNAKE – RAMMSUND – STEVE LUKATHER AND BAND – MONSTER MAGNET


Trenger du mer gitar i hverdagen? Her er ni raske løsninger!


Onsdag 28. mai, Rockefeller
TARJA
Storm in Europe 2008
+ supp.: Passionworks + Doug Wimbish

Tidligere vokalist i Nightwish, finske Tarja Turunen, har en stemme som kan bære det meste. Hun kom med plata ”My Winter Storm” i fjor og viderefører den symfoniske heavyrocken fra sin forrige gruppe.
Bill. kr. 250,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

www.tarjaturunen.com

Torsdag 29. mai, John DEE
Norway Rock Festival Kick Off
PAGAN’S MIND + INSENSE + BREED

Norway Rock Festival arrangeres i Kvinesdal fra 10-13. juli men du kan starte oppvarmingen med proggruppa Pagan’s Mind og metalbandet Breed. Og sjekk dette: alle som kjøper billett denne kvelden er med i trekningen av et festivalpass!
Bill. kr. 180,- + bill. avg. kr. 20,-. 18 år leg.
www.norwayrockfestival.com

Fredag 30. mai, Sentrum Scene
DIO

Holy diver! Ronnie James Dio er en av historiens legendariske hardrockvokalister med fortid i Black Sabbath, Elf og Rainbow. Med sitt eget band har han prestert klassikere som ”We Rock” og ”Don’t Talk to Strangers”. Med seg på turné har han Simon Wright (trommer), Scott Warren (tangenter), Rudy Sarzo (bass), Craig Goldy (gitar).
Bill. kr. 325,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.
www.ronniejamesdio.com

Onsdag 4. juni, Rockefeller
SEBASTIAN BACH
+ Supp.: Fatal Impact

Frontfiguren fra puddelrock-hitmakerne Skid Row har dratt frem skinnvesten igjen og kom med plata ”Angel Down” i fjor høst. Han har fremdeles stålkontroll på suksessformelen ”hardrock + pop = fengende” og i tillegg til en rekke bandprosjekter har Bach også en karriere som skuespiller.
Bill. kr. 275,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.
www.sebastianbach.com

Lørdag 7. juni, Rockefeller
Farewell Tour 2008
MINISTRY

Al Jourgensen avslutter Ministry etter nesten tre tiår år med kompromissløs industrirock. Riktignok var de mer synthpop-baserte ved starten i 1981, men Jourgensen utviklet et hardtslående og svært politisk band, som fikk sitt store gjennombrudd med den skjellsettende ”Psalm 69” i 1992. Gruppas svanesang, fjorårets ”The Last Sucker”, feller en knusende dom over USA og i særdeleshet president Bush. Ministry sier takk for seg med et brak og en omfattende verdensturné, dette er en konsert vi ikke vil gå glipp av!
Bill. kr. 250,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.
www.myspace.com/ministrymusic

Lørdag 7. juni, Sentrum Scene
ACE FREHLEY

Space Ace er selvsagt best kjent som originalgitaristen i KISS, men har også gitt ut flere sagnomsuste plater på egen hånd. Og ryktene går om at rockelegenden planlegger et nytt album i 2008…. Bandet han har med seg denne kvelden består av Derrek Hawkins (gitar), Anthony Esposito (bass) og Scot Coogan (trommer).
Bill. kr. 350,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Torsdag 12. juni, Sentrum Scene
WHITESNAKE

Hardrockveteranene feirer tredve år i bransjen med turné og splitter nytt studioalbum ”Good to Be Bad” som har fått en femmer i VG: ”Spill høyt!”. Tidligere Deep Purple-vokalist David Coverdale dannet Whitesnake i 1977 og de debuterte året etter med ”Snakebite”. På den kommende turnéen har Coverdale med seg Doug Aldrich (gitar), Reb Beach (gitar), Timothy Dury (tangenter), Uriah Duffy (bass) og Chris Frazier (trommer).
Bill. kr. 450,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.
www.whitesnake.com

Fredag 20. juni, Rockefeller
RAMMSUND
Special guest: Pain Solution

Rammsund spiller Rammstein på nynorsk! Som de selv sier: ”I ei tid når nynorsk, språket som austlendingar feilaktig omtalar som ”sidemålet”, kan bli degradert til valfag, fryktar mange at nynorsken kjem til å døy ut som skriftspråk. Frykt ikkje, Rammsund held nynorsken i live!” Håvve Fjeld i Pain Solution har fått med seg en gruppe fakirer og det blir blant annet flammesluking, flammeblåsing og sverdsluking.
Bill. kr. 200,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.
www.rammsund.com

Torsdag 26. juni
The Ever Changing Times Tour
STEVE LUKATHER and band
In concert

Supergitaristen, vokalisten og låtskriveren fra Toto er ute med sitt femte soloalbum ”Ever Changing Times”. Han startet Toto i 1978 og har ved siden av solokarrieren en av verdens mest etterspurte studiomusikere. I bandet han har med seg finner vi Tony Spinner (gitar), Steve Weingart (tangenter), Eric Valentine (trommer) og Carlitos Del Puerto ( bass).
Bill. kr. 350,- + bill. avg. kr. 25,. 18 år leg.
www.stevelukather.net

Lørdag 28. juni, Sentrum Scene
MONSTER MAGNET
+ Supp.: Bloodlights

Ay caramba, for en kveld dette blir. Det eneste som gleder oss mer enn at monstersjef Dave Wyndorf er i slag igjen er at han er i slag igjen OG spiller hos oss! Gruppa har spredd sin psykedeliske stoner-rock til gitarsultne sjeler siden tidlig nittitall og har et lass med gromlåter. Negasonic Teenage Warhead! Powertrip!! Space Lord!!! Ord blir overflødige…
Bill. kr. 300,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

 


Rockefeller Music Hall. Forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

18 år leg.