MAYHEM og BLOOD RED THRONE til Quart

MAYHEM og BLOOD RED THRONE til Quart

Mayhem og Blood Red Throne!

Det finnes knapt større legender innenfor metallsjangeren, og historien deres er blodigere enn et feltsykehus fylt med blødere. Mayhem er blitt selve symbolet på norsk djevelskap, og vi er stolte over at svartmetallhøvdingene kommer til Quart. Like stolte er vi over å ha booket den musikalske dødsmaskinen Blood Red Throne.

Sist Mayhem gjestet Quart garanterte de et show så brutalt at de aldri mer ville få tillatelse til å spille på festivalen. Sorry, Mayhem, det holder ikke å kaste blodige grisehoder på vårt kjære publikum! Det skal mye mer til for å skremme oss. Men: Hvis det er noe  Mayhem er, så er det skremmende bra live, og her på brakka gleder vi oss allerede som små djevelunger til ondskapssnadder fra "De Mysteriis Dom Sathanas" (1994), "Grand Declaration Of War", (2000) og "Ordo Ad Chao" (2007) skal blåse bakoversveis på hele Odderøya!

Dagens besetning av Mayhem er vokalist Attila Csihar, bassist Jørn "Necrobutcher" Stubberud, Trommis Jan Axel "Hellhammer" Blomberg og gitarist Rune "Blasphemer" Eriksen.

Mayhem spiller på plenen lørdag 5. Juli – sammen med Benea Reach, Keep Of Kalessin, Clutch og Cradle Of Filth!

Vi har mer blod i ermet. Nærmere bestemt Blood Red Throne fra bibelbeltets skinnende spenne, Vennesla.

Blood Red Throne ble dannet av Tchort og Død i 1998. På turné som innleide gitarister for Satyricon, bondet de over en felles interesse for death metal av den gamle skolen. For et større publikum gjorde Blood Red Throne seg først bemerket med det oppsiktsvekkende smakløse coveret på debutalbumet "Monument of Death". Platen var for sikkerhets skyld også utstyrt med et hendig "suicide kit". Men siden den gang har bandet bygget seg opp et internasjonalt ry basert ene og alene på musikken – groove-basert, finslepen råskap av ypperste merke. På scenen er denne dødsmaskinen rett og slett ustoppelig.

Blood Red Throne spiller i Hallen fredag 4. Juli sammen med Nile og Dillinger Escape Plan!