ANAL CUNT – Oslo – Club Maiden

ANAL CUNT – Oslo – Club Maiden

Når sant skal sies har jeg aldri vært noen tilhenger av Grindcore, snarere tvert imot. Men når et såpass artig, usmakelig og trivelig band som ANAL CUNT skal kaste glans over Club Maiden i Oslo, er man nesten forpliktet til å ta en tur.

43bba946db0555fe1bf1c621808ad20d.jpg

Oppvarmingsband pleier ofte å være en kjedelig affære, hvertfall når hovedbandet er et relativt lite og ukjent band. Men første oppvarmingsband, GRINDCRUSHER var en alvorlig trivelig overraskelse. En balansert blanding av Grindcore og Death Metal, med kvinnelig vokalist, noe som gjorde det hele enda tøffere. Knallband, som jeg ikke kommer til å gråte meg i søvn over om jeg ser dem flere ganger. Fædt!

4478b32c6d198b82d24f6dbbf0327ce4.jpg

Finnene i TINNER og TORSOFUCK var det også meningen at skulle spille, men disse var visst tatt av plakaten, av grunner jeg ikke helt fikk med meg, men kanskje like greit siden man også skal rekke toget hjem på en hverdag.
Neste bandet var da ANAL NOSOROG, fra Russland av alle steder. Et band som var litt for mye standard Grindcore etter min smak og ble fort kjedelig, og pilsing og frisk luft ble prioritert. Flaut, men sant.

91fcff4d1660e682d53342bac1accd0c.jpg

Seth Putnam har mer eller mindre fått en slags kultstatus med flaggbandet ANAL CUNT, og ørten sideprosjekter med navn som Full-Blown AIDS, Cuntsaw, You're Fired, Shit Scum og Impaled Northern Moonforest.

ANAL CUNT er vel kanskje kjent for de fleste tilhengere av sjangeren, Grindcore eller såkalt Noisegrind med hysteriske tekster ment for å sjokkere, fornærme og skape generell misnøye. Men alt gjort med et glimt i øyet selvsagt, og kall meg gjerne en krakk, men resultatet er enkelt og greit jævlig morsomt!

Hvor mange låter AC spilte vet jeg ikke, men når låtene varer fra 5 sekunde til 2 minutter så er det klart at man kan rekker endel. Som fan av nyere dato var jeg ikke kjent med for mange låter, men det var heller ikke nødvendig, for dette var rett og slett utrolig artig.

Seth Putnam var i 2004 utsatt for en overdose som kunne tatt livet av en elefant, og først i 2006 kunne han begynne å stå oppreist selv på konserter, og selv om man merket at han var noe skral tok han seg godt ut på scenen. Litt halting og talevansker når han skulle introdusere låtene var bare sjarm. Men herrefaen som mannen kan skrike!

Alt i alt en knallkveld, og jeg skal definitivt kjenne min besøkstid om ANAL CUNT tar turen til Oslo igjen!