PICA FIERCE til Wacken

PICA FIERCE til Wacken

Den norske finalen i Wacken Metal Battle ble arrangert på Blæst fredag 9. mai. 5 band, som hadde vunnet hver sin delfinale i Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo/Jevnaker spilte, deltok og kvaliteten var høy på hva som ble fremført. Utpå natten ble det allikevel at et band stakk av med seieren og vinneren ble Kristiansundbandet PICA PIERCE. PICA FIERCE vant foran Lowdown fra Stavanger og Hellish Outcast fra Bergen.

Eternal Terrors utsendte måtte dessverre ta kvelden etter at vinneren var kåret, ellers hadde dette blit en fuktig og festlig natt sammen med de glade vinnerne.

Eternal Terror Live gratulerer PICA FIERCE med seieren og ønsker dem lykke til på Wacken Open Air. 

Bilder og omtale fra finalen vil komme i løpet av kort tid. Det samme gjelder et vinnerintervju med den glade kvartetten som beviser at Kristiansund har mer å by på enn en avdanket United stjerne med fotballsko.