ATROX – Binocular skal feires

ATROX – Binocular skal feires

Førstkommende fredag skal trønderne i Atrox hedre seg selv og sin nyeste baby, Binocular og dette skal foregå på eminente Blæst. Jeg har mailet litt med bandets gitarist, en beskjeden gutt, men dog med svar når du spør. For å ta det enkle først, inngang. Det finnes 3 muligheter sier Eivind, og de er følgende:

"Alternativ 1 – 100,-kr inngang

Alternativ 2 – 200,-kr inngang + Binocular cd

Alternativ 3 – 300,-kr inngang + Binocular cd + Atrox t-skjorte Så her kan du gjøre et aldri så lite "kupp" ;)"

Joda, kupp kan det så absolutt kalles! Så, med cd og skjorte i hand går du opp trappa, kjøper deg en pils og venter. Bandet går på scenen, endelig! Det man da undrer på, Eivind, skal dere bare spille gjennom et knippe låter fra karrieren, får man Binocular i sin helhet, eller hur? Og foruten å spille gjennom låtene, hva skjer? Selv har jeg jo sett dere tre ganger på knappe året, så noe nytt må man jo få håpe på…

" He he sier du det, men det skader vel ikke å se Atrox live igjen?

Jo da det stemmer nok at "Binocular" skal trøkkes ut av anleggene på Blæst i sin helhet denne kvelden, og ja vi kan røpe at det vil bli noen overraskelser for de som dukker denne kvelden. Vi ,og spesielt Rune S har jobbet en god del med diverse "ting" for å gjøre dette releasepartyet til en spesiell opplevelse, men HVA forblir en hemmelighet til fredag. Så fremt ting går som planlagt kan vi garantere ekstra kreativitet denne kvelden."

Det høres jo spennende ut det der, kan ikke si annet.  Og at det blir bra tviler jeg ikke på, det er en grunn til at jeg har sett dette bandet tre ganger nå. Men uansett, hvorfor bør folk dukke opp på Blæst denne kvelden da?

" Det man først og fremst kan forvente er en "opplevelse" som forhåpentligvis gir mersmak og fester seg til hjernebarken til mange i en god stund fremover. Musikken på Binocular vil jo selvsagt stå i hovedfokus, men jeg trur nok at "totalpakken" vi leverer vil bli lagt merke til. Og hvis du sjekker ut "Binocular" før konserten, finner du ut en del av det du har i vente πŸ™‚

Folk bør rett og slett komme på Blæst fredag den 25april for å få med seg og ta del i en musikals opplevelse gitt av et spillesugent Atrox. En annen årsak til å møte opp er at det hele vil bli filmet for en mulig Atrox video eller dvd. Så møt opp og delta på  plateslippfesten, ta initiativ til å lag liv og stemning, gjerne med bred fotstilling ved scenen og vi ser gjerne at du banger av dæ bart'n – om du har. Vi håper i alle fall på å kunne gi de fremmøtte fet musikk, bra liv, nye inntrykk og ideer, cool stemning og et forykende show."

Flott! Hvorfor Blæst?

" Årsaken til at vi har valg å legge releasepartyet til Blæst er at vi liker Blæst som spillested. Atrox har dog aldri spilt der tidligere, men vi har fått et bra inntrykk av plassen som konsertsted pga konserter vi har vært til stede på der. En annen årsak til at vi har valgt Blæst ligger på det utstyrsmessige."

Og sånn helt til slutt Eivind, blir dette årets happening?

" Ja det trur jeg, i alle fall for Atrox og våre lyttere! Vi håper på å se flest mulig folk der slik at vi sammen kan lage en fet aften i Trondheim. For de som ønsker mer info besøk vårt nettsted www.atrox.no og vår myspaceside www.myspace.com/atroxno"

Da takker jeg Eivind for utfyllende svar og jeg ser ingen grunn til at ikke nettopp DU ikke skulle dukke opp på Blæst, nå på fredag 25. April!!!!!

Be there or be mongo!!!!