SATYRICON og INDIE i Norge

SATYRICON og INDIE i Norge

Indie Recordings er stolte av å presentere signeringen av SATYRICON for Norge, den ubestridte KING!! av Norsk metall!


 SATYRICON er uten tvil Norges mest eksponerte metal act med både A-listing på P3 og flere Spellemann og Alarmpriser i bagasjen. De er kritikernes favoritter, og det ikke uten grunn. SATYRICON har i en årrekke stått i spissen for utviklingen av Norsk Ekstrem Metal og de har tatt sjangeren til et nivå ingen hadde trodd den kunne nå. I en tid der den mørkere delen av metallen har vært under angrep fra så å si samtlige andre sjangere har SATYRICON på en unik måte fanget dens essens, og rendyrket den når de album for album har satt en standard for hva Black Metal kan og bør være. SATYRICON sprenger grenser, de gjør uventede ting og gjenoppfinner seg selv gang på gang. SATYRICON er utvilsomt bandet som har breaket ut av sjangeren til et større publikum med all sin kredibilitet og historie intakt. SATYRICON jobber for tiden med nytt album, et arbeid som vil pågå gjennom hele sommeren i Los Angeles og Oslo, kun avbrutt av noen ytterst få utvalgte konsertopptredener på kontinentet, hvor SATYRICON vil spille enkelte låter fra høstens etterlengtede album. Først ut er en meget forseggjort 7" Gatefold vinylsingel som også inneholder en 5-spors CD med uutgitte låter fra tidligere innspillinger, live opptak og den eksklusive låten ”My Skin Is Cold”. “My Skin Is Cold ” er myntet på den harde kjernen av Satyricon fans og slippes 2. Juni. Releasedato for det nye albumet er satt til oktober, og vil være tilgjengelig både på CD, vinyl og en spesiell digipack med bonusmateriale. Fra i dag av er det også mulig å se coveret til den kommende EP’n på www.SATYRICON.no

Indie Recordings er stolte av å skulle få jobbe med kunstnere av dette kaliberet og vi ser frem mot det vi vet vil bli et givende og fruktbart samarbeid.

 Satyricon_2008.gif

Bandet har følgende kommentar til signeringen:


Vi er meget godt fornøyd med vårt internasjonale samarbeid med Roadrunner, men har hele tiden vært klare på at som et norsk band er det for hjemmemarkedet, i bandets beste interesse å jobbe med et selskap her som har nettopp Norge som sin spesialitet. Vi førte samtaler med flere ulike aktører over en lengre periode og falt veldig for Indie med sin guts og entusiasme. Satyricon er et offensivt og ambisiøst band og vi er rett og slett råimponert over hvordan Indie har tatt kontrollen over metal-markedet i Norge med sin friske satsing! Entusiasmen og kjemien innad i Satyricon er bedre enn den noensinne har vært og vi er i ferd med å gjøre vår karrieres beste album. Mens vi venter på det tror vi de som har fulgt bandet noen år vil glede seg stort over ”My Skin Is Cold”. Innpakningen er et lite eventyr i seg selv!

 

-SATYRICON-