HELHEIM er siste band på MMF

HELHEIM er siste band på MMF

Verdens snilleste Annaconda, eller BadeAnna som hun kalles blant kjennere, kunne i kveld offentliggjøre at HELHEIM blir det 13. og siste bandet under universets første MAIDEN MASSACRE FEST. Jentungen kunne også fortelle oss at det blir 18 års aldersgrense under festivalen (konsertene). Vi lar Anna selv forklare: 18 års grense ALLE DAGER UNDER GIGS! Dvs… når konsert er ferdig så er det 20 år, men det vil bli ett eget system med bånd som gjør det mulig å gjennomføre med 18 år alle dager. Oppfordrer da alle under 20 år til å bevise at jeg gjorde rett i å kjempe for å få til dette!!!!!

 

Det ferdige programmet for MAIDEN MASSACRE FEST ser da sånn ut:

Fredag 2. mai:

TERRORAMA
MR DEATH
KOLDBRANN
HELHEIM

Lørdag 3. mai:

DIE HARD
OBSCURITY
ADORIOR
WATAIN
NIFELHEIM

Søndag 4. mai:

DEGIAL
SLAVIA
SKITLIV
HOLY MOSES