ZEROSONIC – Oslo – Club Maiden

ZEROSONIC – Oslo – Club Maiden

Årets første konsert på denna karen, og hva er vel ikke bedre å starte et nytt år med en litt knakanes god rock'n roll? Snakes in Southern Flames begynner vel å bli av bandene som har spilt mest på Maiden opp igjennom, men det gjør ihvertfall ikke meg noenting, for detta rocker bedre og bedre for hver gang noen av medlemmene i det hele tatt beveger seg utafor si mors hjem. Det begynner å bli unødvendig, men for de stakkarne som enda ikke har opplevd dette, spiller Snakes en veldig Pantera/Down type metall, som gir deg lyst til å løpe rett på polet og tømme noen flasker whisky. Beinhardt, rett og slett. Forrige gang de spilte på nevnte sted, var det grillfest i bakgården med jack-marinert kjøtt, som seg hør og bør. Denne gangen var det bare en helvetes fest isteden. Hurra og ja takk!

Profania gikk jeg glipp av, og vi beveger oss rett fra grøfta og over til Zerosonic, som ble min første date med gutta sørfra. En OK date ble dette. Musikken for min del er ikke helt i innertiern. Men gutta kan spille, det skal dem ha! En 110 % energisk og liten vokalist spretter rundt på scena som en annen liten energisk vokalist, og har dratt med seg publikum før, for å si det sånn. CB daumetall er ikke det vi får mest av fra krana, men det kan være godt innimellom. Er man ute etter en konsert med bra liv, er det ikke å skyve under en elefant at dette bør oppleves, og gutta fortjener det de har fått av skryt. Ikke 100 % min greie, men man kan da ikke være utelukkende subjektiv heller?