MAGIC PIE returnerer til Subtacto

MAGIC PIE returnerer til Subtacto

Magic Pie returnerer til Subtacto

 

Progrockforeningen Subtacto er stolte over å kunne bekrefte at det norske bandet MAGIC PIE returnerer til progrockfestivalen Subtacto.

 

Bandet blir den norske headlineren under festivalens andre dag, lørdag 18. oktober.

 

Bandet spilte på Subtacto-festivalen i fjor, men måtte gå av scenen uten å fullføre hele settet på grunn av uforutsette omstendigheter. Denne gangen lover vi at bandet skal få spille settet sitt helt ut!

 

Magic Pie er kanskje det mest populære bandet innen norsk prog for øyeblikket. Bandet har levert to knallalbum som begge har fått stående ovasjoner og vunnet flere kåringer både i Norge og i utlandet.

 

Live er bandet et helt eksepsjonelt musikalsk fyrverkeri, disse gutta har ALDRI levert en dårlig konsert. De har varmet opp for canadiske Saga på Rockefeller, de har spilt to ganger på rad på den amerikanske festivalen RosFest, og de drar i sommer til Symforce-festivalen i Nederland, samt at de i september spiller sine to første konserter i England.

 

Og midt oppe i dette jobber bandet med sin tredje plate!

 

Nytt i bandet siden de spilte på den første Subtacto-festivalen, er at bandet har fått en ny vokalist. Ikke helt ukjente Eirikur Hauksson har overtatt etter Allan Olsen bak mikrofonen. Islendingen har en meget variert musikalsk fortid, fra metal-bandet Artch til Grand Prix-kvartetten Just for Fun til bassist-erstatter i Aunt Mary. Han er i tillegg til vokalistjobben i Magic Pie også involvert som vokalist i ex-Uriah Heep-stjernen Ken Hensleys band Live Fire.

 

Noen vil kanskje også huske at Eirikur sang Islands bidrag til Melodi Grand Prix i fjor.

Det blir spennende å oppleve ham på scenen som en del av Magic Pie!

 

Festivaldato er satt til fredag 17., lørdag 18., og søndag 19. oktober 2008. (Søndagen er ikke 100% bestemt ennå.) Festivalen vil finne sted på Studenthuset Amatøren på Sogn Studentby i Oslo, et sted som tar maks 300 personer.

 

Vår webside på www.subtacto.com vil alltid være oppdatert med festivalinformasjon, og radioprogrammet "Glasshuset" på lokalradioen Kanal 1 på FM 100,6 i Oslo/Akershus; vil også jevnlig bringe informasjon om band og festivalen på tirsdager fra midnatt.