THE CARBONAS (US) på Garage i kveld

THE CARBONAS (US) på Garage i kveld

THE CARBONAS (US) + RONNY PØBEL (N) + STUNTMEN (N)

120,-

Torsdag 17. april 2008

Atlanta's hot & nasty The Carbonas er på krigstien igjen! Glem presten på dødsleiet om du dropper en slik amorpil i pønkhjertet!!!
Les mer…

THE CARBONAS (US)

carbonas.jpg

Fem stk Carbonas fra Atlanta slapp sitt første album "Scene Killer" i 2001. En tyngre fosterversjon av den eksploderende og ufiltrerte pop-punken som senere ble The Carbonas vareslag.

Evolusjonen ble tydligere da bassist og låtmekker Jeremy Thompson (senere Busy Sinals) forduftet til Chicago i 2004, og selvttulerte LP nummer to fikk en mer melodisk tvist. Som vokalist King så fint formulerte det; " I used to yell a lot more than sing and now I actually have to sing."

Inspirtret av bl.a australske The Scientist og Boston band som Real Kids og Nervous Eaters ble det ingen selvmotsigelse. The Carbonas fant sin balansekunst mellom prog-pop og lyden av punk. Skitnere, mer fryktløs og skranglete enn den klassiske definisjonen av et "pop-punk" band. The Carbonas slektes med Timmy Wormbutt og Johnny Catfucker. Om enn som tremenninger

Mye av The Carbonas velpolerte soniske og asketiske lydbilde er takket være Rahn – eneste gjenværende medlem bortsett fra King.

I 2006 ble 9 spor på 20 minutter foreviget på tredjealbumet (også selvtitulert, en spøk på en fest, men hvorfor ikke?). Rahns nesten hysteriske perfeksjonisme fikk full utelling. En blast av pop og punk i skjønn forening, østkystrock influenser og nese for å dra ut det beste ut av post-punkens sene syttitall og tidlig åtti-tall. Upbeat `77 power-pop-punk med vintage sound! !

Fjorårets gilde "Goner" vitner om at The Carbonas nå har funnet sin musikalske nemesis!

Et progressivt punk pop party er ikke komplett uten The Carbonas!

http://www.myspace.com/thecarbonas

RONNY PØBEL (N)

ronnypøbel.jpg

Fra ingenmannsland dukket blikkenslageren Ronny Pøbel opp i Oslos rockemiljø i 2004.  Pøbel markerte seg og vakte umiddelbart oppsikt som samfunnshater – med slagordet og parolen "Føkk Døkk". Med hjelp av sine gode venner i Backstreet Girls fikk punk-rockeren Ronny muligheten til å realisere sitt ønske om å starte sitt eget band hvor mannen kunne skrike, brøle og slå ut all sin frustrasjon og sinne.

Ronny Pøbel er antagligvis den værste rampen i gata. Med steinhard punkrock som sprenger på i hjernen skremmer de vannet av mainstream-gjengen. Full ballesleng!

Den norskspråklige skiva (2007) "Føkk Døkk" (Selskap: Blikkenslager Records/Music & Entertainment AS, Voices of Wonder distr.) med låter som bl. a " Brutal Mot Dritt" (også utgitt som singel) og "Full Og Jævlig"  har 11 kutt som varer ikke mindre enn 19 minutter og 38 sekunder sammenlagt og "FØKK DØKK" på backdroppen.

Musikalsk skrues tiden 30 år tilbake i tid og havner rett i punkens fødsel.

Deretter har det gått fort i svingene. Tekster og melodier som Ronny Pøbel har hatt liggende i årevis ble ferdig med hjelp av Petter Baarli og Dan Thunderbird.

Etter mye om og men med x-antall oppløsninger og utkastelser av bandmedlemmer fant endelig sine gode medmusikanter. Pøbels utagering på scenen vitner om total innlevelse og ekte føleri!

Hva sier så plateanmelderne?

"”Føkk døkk!” er en 19-minuters energisk, velspilt og smart plate som aldri skryter av det. Ronny ramler ut av høyttalerne med overbevisende, grov stemme, langfingeren hevet høyt og en øl i den andre hånda. Han er kanskje brutal mot dritt, som i den fantastiske singelen, men brutalt dritfet på plate".
– Ruben B. Gran, Lydverket, terningkast 5 http://nrk.no/p3/article/page/view/1.4065568

"I klassisk punkstil klokkes det hele inn på under tjue minutter, hvor ikke et sekund for mye er brukt på unødvendig produksjonsmessig fjas. Dette er ekte saker, som treffer deg rett i punkehjertet".
– CECILIE ASKER, Aftenposten, terningkast 5 http://oslopuls.no/musikk/article2099049.ece

Stuntmenn
Kompromissløs og ærlig 77punk fra Porsgrunn med tekster på norsk!
http://www.myspace.com/stuntmenn

Rabagastene er kjentfolk i musikkbransjen:

Ronny Pøbel – vokal

Petter Pogo – bass (Jokke & Valentinerne, Valentourettes, Hjertesvikt AS)

Chris Damien Døkk: – gitar ( Trashcan Darlings)

Pelle Ramone – trommer (Rampant Dogs)

Brutal og intensk punk!!!

http://ronnypobel.com/

STUNTMEN (N)

stuntmen.jpg

 

 

Eternal terror!!! Og da snakker vi ikke daumetal!

Eneste beskrivelsen som passer Stuntmen fra Porsgrunn er; Hardcore og punkrock som freser av pågangsmot og viljestyrke! Kompromissløs og ærlig 77'punk med tekster på norsk!

Skikkelig sving over det hele blir det garantert under låtene "Elva" (gjett hvem!) og "Slave av livet".

FOR en åpning! Du er varm i skjorta før resten av kveldens band stormer scena!

 

 

 

http://www.myspace.com/stuntmenn

 

Dørene åpner kl 21:00
cc 120,-
Billetter til salgs i døra eller på forhånd i baren på Garage eller på Tiger.