Kommende godbiter på Rockefeller og John Dee

Kommende godbiter på Rockefeller og John DeeFredag 2. mai
BJØRN BERGE

The Stringmachine knuser alle med sin funky metallblues. Berge har spilt seg til Spellemannspriser er ute med konsertplata ”Live in Europe” som ble spilt inn i Brussel i fjor, BT gir en femmer: ”Blues Power!”.
Bill. kr. 200,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.
 

Fredag 16. mai
SUPERFAMILY

Mossebandet kom i fjor med albumet ”Warszawa” – en kraftsalve av intergalaktisk rock, og oppfølger til den enormt kritikerroste ”Back In Paris” fra 2005. Bandet krysser indierock med fengende pop og kaster blikk tilbake mot 80-tallet. De har nok hørt mye på både Queen, Ultravox, Arcade Fire og The Cure. Spilte sist for et utsolgt Rockefeller i fjor høst.
Bill. kr. 225,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Lørdag 17. mai
FARMERS MARKET
+ special guests: Oslo Fagottkor m. fl

Få ting er så morsomt som en konsert med Farmers Market, det er sigøynersurf, bollywood-country, tyrkisk metall, balkanbluegrass og en drøss med andre stilarter du ikke engang visste fantes. Stian Carstensen & co. er ute med plata ”Surfin USSR”, utgitt på Mike Pattons plateselskap Ipecac, og Dagbladet ga plata en sekser: ”Eventyrlig musikalsk festfyrverkeri”. Vi ville ikke ha feiret 17. mai på noen annen måte!
Bill. kr. 250,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Fredag 6. juni
D.D.E.
festen fortsetter

Trønderbanden svikter aldri, de legger ut på en stor sommerturné og selvsagt svinger de innom hos oss. I fjor feiret de 15-årsjubileum som band og kom med konsertplata ”15 år LIVE”.
Bill. kr. 300,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

Lørdag 2. august
BLONDIE

Debbie Harry og guttene hennes har holdt det gående siden 1975 og var med på å forme punk/new wave-scenen. Spesielt tredjeplata ”Parallell Lines” fra 1978 har blitt stående med sine sterke popmelodier. De ble gjenforent med plata “No Exit” på slutten av nittitallet.
Bill. kr. 325,- + bill. avg. kr. 25,-. 18 år leg.

  


Lørdag 3. mai

– i puben: CATLAND
Det blir alternativ klubbkveld med industrial, new wave, rock, punk, new romantic, metal, synthpop, EBM, gothic, pop, ambient, kling klang og boing boom tschak m.m. Butikken Shadowland, som står bak dette konseptet, har siden åpningen i 1996 vært Oslos eneste spesialforretning for denne typen musikk.
Fri entré før midnatt/kr. 50,- etter. 18 år leg. Dørene åpner kl. 22.


Fredag 11. juli
D-A-D (DK)

Etter tyve år med tunge gitar-riff og harde takter har D-A-D (opprinnelig Disneyland After Dark) blitt hele Danmarks rock-husorkester. De har spilt over alt, for alle og er fremdeles like populære og har du vært på Roskilde Festival har du garantert sett dem du også.
Bill. kr. 230,- + bill. avg. kr. 20,-. 18 år leg.

Lørdag 9. november
THE LEVELLERS (UK)

De britiske folkrockpunkerne feirer 20 års-jubileum i år og kommer med sin nye plate ”Letters From The Underground” til sommeren. Til høsten blir det fest med stor konsert i Royal Albert Hall før de kommer til oss, og vi blir veldig glade av å tenke på at dette er et band som har både banjo, mandolin og fele i besetningen. Folkrock forever!
Bill. kr. 220,- + bill. avg. kr. 20,-. 18 år leg.