Skuddårsrock i Drammen

Skuddårsrock i Drammen

Fredag 29 Februar, på selveste skuddårsdagen, går startskuddet for en rockeaften uten like i Drammen. Med et av verdens beste AC/DC tribute band, og et av norges mest spennende rockeband, på scenen kan Comeback i Drammen presentere en rockeaften uten sidestykke.

Dirty Deeds har i 10 år nå reist land og strand rundt og presentert det nærmeste man kommer en AC/DC konsert uten faktisk å være på en. Med Six-pence lue, Gibson SG og skoleuniform kjører gutta løpet helt ut, og med en vokalist som takler låter fra både Bon Scott og Brian Johnsen perioden kan bandet garantere alle de kjente rockeslagerne AC/DC har produsert over de siste 40 årene.

Med seg som support har Dirty Deeds det spennende norske bandet Shoot the Breeze. Bandet, som i august i år skal i studio med Ronnie le Tekrø som produsent, betegnes som et av de meste spennende bandene innenfor melodisk, riffbasert rock i Norge, og deres forrige utgivelse Ministers of Mind har høstet gode kritiker.

De to bandene har spilt sammen før, og en aften med de to betegnes som en komplett rockeaften med både ny og spennende, og klassisk og kjent rock n roll. Forrige gang Dirty Deeds spilte i Drammen var det fullt hus, og publikum rådes til å være tidlig ute med å skaffe seg billetter, da det forventes like mange denne gangen.