Triple Thrash Treat

Triple Thrash Treat

Hole in the Sky Festival i Bergen fortsetter å slippe godbiter av årets program og denne gangen offentliggjorde de 3 skikkelig thrash godbiter for folket. EXODUS, NUCLEAR ASSAULT og MUNICIPAL WASTE legger seg fint inn i den allerede imponerende bandlisten til Hole in the Sky. Og hvis noen var i tvil, julaften, 17. mai og alle bursdager i verden er i år lagt til samme tidsrom, nemlig 27. til 30. august……

Hold your horses, it's time to mosh as american legends and coming metal superstars invades the stormy west cost of Norway. Yes, it's a triple thrash treat, the mighty Exodus, speed metallers Nuclear Assault, and party mongers Municipal Waste will all be a part of the proceedings set to take place in Bergen the last weekend of August. No further explanation needed.