TOKIO HOTEL til Norge (7/4)

TOKIO HOTEL til Norge (7/4)

presenterer

TokioHotel_logo.gif

 

TOKIO HOTEL er Bill Kaulitz (vokal), Tom Kaulitz (gitar), Georg Listing (bass) og Gustav Schafer (trommer), og historien om dem er som manuset til en suksessfilm. Vokalisten og gitaristen er eneggede tvillinger, og de to var bare 13 år gamle da de lagde sin første plate.

Platene deres topper hitlistene, de spiller for mellom 10 000 og 20 000 personer hver kveld, og blir tildelt hver eneste tyske platebransjepris. Etter at de skrev kontrakt med Universal i mai 2005, har Tokio Hotel solgt nærmere tre millioner plater og dvd-er i Tyskland alene, noe som gjør dem til landets mest suksessfulle band. Bandet har en nesten manisk fanbase og spiller sine gitarpregede, fengende låter for ekstatiske fans. Tokio Hotel-feberen er på vei ut av kontroll.

Den landsdekkende franske radiostasjonen NRJ har fått flere sms-er og telefoner om å spille Tokio Hotell enn Madonna, og deres fans beleirer alle hoteller bandet bruker, så det er tydelig at dette audiovisuelle fan-fenomenet ikke begrenses av språk eller land. Frankrike, Østerrike, Sveits og en rekke østeuropeiske land har alle tildelt dem gull- og platinaplater.

I Sverige solgte bandet 7500 billetter i Hovet i Stockholm på under to timer, kun på at nyheten ble sendt til pressen og lagt ut på bandets hjemmeside!

Her i Norge har fansen satt i gang en stor underskriftskampanje for å få bandet til Norge, og nå blir ønsket deres oppfylt!

Publikum kan oppleve Tokio Hotel i:

OSLO SPEKTRUM MANDAG 07. APRIL KL 19:30

Billettsalget starter :

MANDAG 11. FEBRUAR KL 09:00 via:

www.billettservice.no / tlf. 815 33 133 eller
www.oslospektrum.no / tlf. 815 11 211 eller

personlig fremmøte på Oslo Spektrums billettkontor

Billettpriser: 375,- + avgift for både stå og sitteplasser.

Begrensning på 6 billetter pr. person. Dørene åpner kl 18:30.

For mer informasjon se: http://tokiohotel.pop24.de og www.livenation.no