Februarprogrammet på Last Train (Oslo)

Februarprogrammet på Last Train (Oslo)

Februarprogrammet for Last Train i Oslo er nå klart og det inneholder kun 2 konserter. Den første blir med Benea Reach og den andre med Hanne McBride og Pulverhund.

 

TIRS 5/2 BENEA REACH 80,
Oslobandet Benea Reach kommer til Last Train for å ha slippefest på sitt andre album, som skal ut på Tabu-labelen 4. februar. Her kan du oppleve bandets unike miks av metall, hardcore og annet brutalt bråk. Dagbladet beskrev bandet som ”ambisiøs og sjelsvrengende hybridmetal” ved forrige korssvei. Nå er snart oppfølgeren Alleviat i butikken. Gå ikke glipp av denne første muligheten til å oppleve det nye materialet live.
www.beneareach.com

TORS 28/2 HANNE MCBRIDE + PULVERHUND 50,-
Hanne McBride spiller noe hun kaller acoustirock, som er melodiøs og litt melankolsk musikk. Hun har latt seg inspirere av blant andre Elvis Costello, The Shins og Leonard Cohen i sin låtskriving. Med på laget har hun gutta som ellers kaller seg Pulverhund (som også drar noen låter på egenhånd). Snart skal de i studio for å spille inn ferskt materiale, men først spiller de på Last Train.
www.myspace.com/fupleg

Kommende konserter
6/3 – Vinyards
11/3 – Aurora Plastic Monster
17/4 – Vishnu
24/4 – Wolverines

www.lasttrain.no 

LAST TRAIN man-fre 1500 – 0330 / søn 1800 – 0330
aldersgrense 24 år
Karl Johans Gate 45, 0162 Oslo, (Inngang Universitetsgaten)
TLF 22 41 52 93
booking: jonas@lasttrain.no