BLAZE BAILEY og MARTIN WALKYIER til Bergen (29/3)

BLAZE BAILEY og MARTIN WALKYIER til Bergen (29/3)

29. mars på Garage, dørene åpner 2000
 

Maiden Norway inviterer nok en gang til veldedighetskonserten Cliveaid, som i år headlines av den tidligere Iron Maiden frontmannen Blaze Bayley. Det blir også britisk Thrash på sitt ypperste fra legendene Sabbat, legemliggjort i frontmann Martin Walkyier's skikkelse. I tillegg lokkes det med Bergens egne Octavia Sperati og The Betties, og arrangøren lover en heftig overraskelse til hardcore Iron Maiden fans.

***

"Sammensetningen av band er svært god, og vi lover en uforglemmelig opplevelse for publikum på Garage denne kvelden" sier Frode Kilvik i Maiden Norway. "Blaze Bayley er mannen som frontet Iron Maiden midt på nittitallet, og var med på utgivelsene The X Factor og Virtual XI. Etter Iron Maiden har han skapt en ny artistkarriere. Etter to ugivelser under navnet Blaze har han nå gått tilbake til sitt fulle navn, og er for tiden i studio hvor han holder på med innspilling av ny plate. Publikum kan forvente å høre låter fra Blaze Bayley's fulle backlog, som inkluderer Wolfsbane, Iron Maiden og Blaze."

Martin Walkyier fra Sabbat

"De som gikk glipp av Sabbat's uforglemmelige opptreden under fjorårets Hole In The Sky får nå en ny sjanse; Sabbat's frontmann Martin Walkyier holdt Hole In The Sky publikummet i sin hule hånd, og kommer nå tilbake med en håndfull Sabbat-klassikere som er spesielt utvalgt for denne kvelden.

Octavia Sperati

På toppen av alt er vi så heldige å ha med jentene i Octavia Sperati. Octavia Sperati har nettopp kommer hjem fra turné i England, og er sugen på en real fest på Garage. Det er lenge siden vi har sett jentene på hjemmebane, og derfor blir dette veldig spesielt," sier Pål Johansen i Maiden Norway.

The Betties

"I tillegg er vi så heldige at Pinup-bandet The Betties har sagt seg villig til å sparke i gang showet, med pupper og lår og det som ellers hører til."

Dave Lights

"Og til den harde kjernen av Maidenfans i det ganske land, har vi gleden av å presentere Dave Lights. Mannen har spilt en sentral rolle i Iron Maiden's historie, og vil gjøre en "meet-and-greet" denne kvelden," skyter Frode inn.

***

Billetter er allerede i salg hos Apollon, tl. 55 31 59 43.

***

Om Cliveaid: Cliveaid handler om å støtte opp om forskning på Multippel Sklerose og kreft blant barn og ungdom. Overskuddet fra arrangementet gis uavkortet videre til disse formålene. Fjorårets arrangement resulterte blant annet i 5-sifret donasjon til Haukeland Universitetssykehus. Artistene som gjorde dette mulig, var Kraków, Cruel, Bourbon Flame, The Batallion og SAHG.

Cliveaid startet i 2004 som et engangsarrangement for å samle inn penger til MS rammede Clive Burr, den originale trommissen i Iron Maiden. Idéen var å hjelpe Clive til et bedre liv, og også å vise ham hvor mye han betyr for Rockeverdenen. Arrangementet overgikk alles forventninger, og man oppdaget fort at mange flere kunne dra nytte av miljøets støtte og giverønske.