AVENGED SEVENFOLD support for Iron Maiden

AVENGED SEVENFOLD support for Iron Maiden

AVENGED SEVENFOLD

special guests for

 

IRON MAIDEN

 

på Lerkendal Stadion 22. juli og

Valle Hovin Stadion 24. juli 2008

 (De spiller også under årets Hove Festival)

 

Iron Maiden er glade for å kunne bekrefte at de får med seg Avenged Sevenfold som special guests på de nordiske stadion konsertene de gjør i sommer i forbindelse med sin turnè "Somewhere Back in Time World Tour".

 

AvSe.jpg

Avenged Sevenfold består av medlemmene M. Shadows, Synyster Gates, Zacky Vengeance, Johnny C.

 

De er i øyeblikket på en forlenget og utsolgt UK turnè i forbindelse med sitt 4. album "Avenged Sevenfold"    og vokalist M. Shadows sier :

 

"I've seen Maiden play countless times and am continually blown away, not just by their live show, but also by the great records they continue to make. We have learned much from Iron Maiden and are honoured to be sharing the stage with some of the greatests ICONS in rock music".

 

Iron Maidens manager Rod Smallwood sier:

"It's a tremendous time for metal fans right now with some fantastic young bands making a real mark for themselves. Maiden are delighted to be bringing Nordic their fans one of the very best, Avenged Sevenfold, who will be joining us on a number of our European Summer Stadium shows. It all adds up to an even more memorable night out for the fans !"

 

Dette blir en spektakulær retur til Norden for både Iron Maiden og deres utallige fans. Mange av showene er allerede utsolgt. I forbindelse med denne turnèen gir Iron Maiden ut "LIVE AFTER DEATH" live DVD som tar for seg bandets historie men med hovedfokus på 80-tallet både med låter, sceneoppsett samt deres legendariske Egyptiske produksjon fra turnèen "Powerslade Tour" i 1984-1985.

 

Dette vil faktisk bli det mest spektakulære show som bandet noensinne har presentert !!!

 

Husk også at www.ironmaiden.com alltid er oppdatert på de siste nyhetene om Iron Maiden.

Det kan være verdt å følge med … !!

 

 

Det er fremdeles noen billetter igjen til begge konsertene via :  www.billettservice.no