Rockefest på Gamla/Oslo (19/1)

Rockefest på Gamla/Oslo (19/1)

Lørdag, 19. Januar,  KL. 21.00 – Inng.Kr.100,-

Rockefest m/ MACHO SAVANT + GENTLE GROOVE + WARSHIP

MACHO SAVANT
er snart klare med sin debut COLLECTING SUNSHINE IN A BOX.
Umiddelbar, sjarmerende rock med pophooks, intrikate melodilinjer og gode, sommerlige vibrasjoner.
De musikalske referansene går langt inn i indie-land med undertoner fra britiske konstellasjoner anno 1970-tallet.
Macho Savant er kjent for sine energiske, sjarmerende og lite høytidlige livekonserter som alltid skaper god stemning for de festklare og interessante lydlandskaper for lytterne.
http://www.myspace.com/machosavant

GENTLE GROOVE
– A Tribute To Led Zeppelin, har eksistert i over 10 år og spilt over hele Norge, på alt fra rockefestivaler med Deep Purple til Robert
Plants eget nachspiel på John Dee i Oslo.

Å kalle Gentle Groove for et cover-band vil være som å kalle Nationaltheatret for et amatørteater, eller Oslo Filharmoniske Orkester for et hobby-band. Stor synd med andre ord! Å være et tributeband er noe helt annet enn 3 x 45 minutter med fritt utplukk av utpinte slagere hvis fremførelse minner om en form for aktiv dødshjelp.

Gentle Groove handler om å gjenskape en stemning, en unik publikumskontakt og et stilekte lydbilde gjennom fremførelse av legendariske Led Zeppelin låter slik de nytes best – LIVE! Det handler om å rendyrke og å ta vare den musikalsk arven til et av de største, mest allsidige og innflytelsesrike rockeband verden noensinne har sett.

Gentle Groove er:
Jan Erik Salvesen (vokal), Simon Sigurdson (gitar), Ingar Blix Aaeng (bass & mandolin), Erik Lillehagen (trommer) og Lasse Finbråten (piano).
http://home.no.net/~simonsig/

WARSHIP
Warship er sideprosjektet til Lars Lønning, kjent fra Black Debbath og Duplex-kollektivet. Debut-skiva, "The Contrary Wind", kom ut i fjor og skiller seg fra tidligere utgivelser Lars har deltatt på ved at den fokuserer utelukkende på det musikalske, ikke på det humoristiske. Musikken kan best beskrives som klassisk, bluesorientert tungrock, ispedd et og annet roligere øyeblikk.

Foruten Lars Lønning består Warship av Tommy Reite (The Cumshots, El Cuero), Elisabeth Cederberg og Erik Lillehagen (Gentle Groove, Macho Savant).
http://www.warship-rock.com/