JUDAS PRIEST til BERGEN og TRONDHEIM

JUDAS PRIEST til BERGEN og TRONDHEIM

JUDAS PRIEST TIL BERGEN 8. JUNI!

Judas Priest er på mer enn én måte å regne som stilskapere innen metal-sjangeren. Bandets vokalist Rob Halford har ofte blitt hyllet som en metal-gud grunnet hans enorme vokalkapasitet.

De kommer til Bergen for aller første gang søndag 8. juni og vil følge i rekken av minneverdige metal-konserter i Bergen med Mötörhead og Iron Maiden de siste årene.

Etter 15 år med rykter om gjenforening kom Halford sammen igjen i 2003 med sine gamle bandkolleger Glenn Tipton (gitar), Ken Downing (gitar), Ian Hill (bass) og Scott Travis (trommer). Albumet Angel of Retribution kom i 2005. Balansen var gjenopprettet: Judas Priest hadde igjen funnet sin rettmessige plass på toppen av metal-tronen!

Judas Priest har klart å mikse hard metal med mer radiovennlige låter. Mot slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet kom låter som "Hell Bent for Leather", "Breaking The Law" og "Living After Midnight" som alle er blitt metal-klassikere. På den tiden introduserte Rob Halford lær og nagler som del av sceneantrekket, noe som har blitt standard uniformering for sjangeren.

Innen Judas Priest legger ut på en verdensturné i juni i år vil de være aktuelle med et konseptalbum om profeten Nostradamus som kommer i mai måned.

Billetter kr 520 / 470 + avgift kr 30. Ståplasser på gulvet foran scenen og sitteplasser i amfi koster kr 520 + avgift. Ståplasser på balkong på sidene og bakerst i lokalet koster kr 470 + avgift. Dørene åpner kl 19.00. Konsertstart kl 20.00.

Det ordinære billettsalget starter mandag 7. januar kl 9 på Billettservice. Våre nyhetsbrevmedlemmer kan bestille på e-post allerede nå! Send mail til BILLETT@BERGENLIVE.NO med din bestilling – husk å oppgi antall billetter, tlf nr på dagtid og hvilken type billett du ønsker. Bestilte billetter må hentes og betales i billettkontoret i Grieghallen innen kl 17 tirsdag 8. januar. Uavhentede billettbestillinger vil bli slettet.

Aldersgrense 18 år. Vergeordning mulig for publikum under 18 år. Send e-post til post@bergenlive.no for mer informasjon om vergeordning.

 

Judas Priest til Trondheim

2008 ser ut til å bli et tungt musikkår for trøndere.

Judas Priest har vært regnet som et av metalsjangerens mest innflytelsesrike band siden de startet opp i 1969.

Metalguder
Bandet har solgt 35 millioner album verden over og bærer det ærefulle tilnavnet «Metal Gods» takket være klassikere som «British Steel» og «Screaming for Vengeance».

Lørdag 7. juni gjester Rob Halford & co. Rosenborgs storstue Lerkendal under Trondheim Rockfestival, melder nrk.no/musikk.

Det kan således se ut til at trøndere virkelig skal få blåst ut ørevoksen i år.