WITCHCRAFT tilbake til Oslo

WITCHCRAFT tilbake til Oslo

Witchcraft + Qoph

Garage Oslo

Lørdag 12. januar


Svenskene er så flinke til alt: de lager biler, de lager fly, de har multinasjonale selskaper som IKEA og H&M og de lager djevelsk god tungrock.

Witchcraft er et eksempel på den musikalske magien som finnes over kjølen. Dette er et band som ikke baserer seg på nedstemte, overstyrte gitarer, brølende vokal og et tonn av pedaler for å groove. Witchcraft er tungt, men med mer sjel og mindre brøl enn mange av sine kolleger innen stoner rock. 

Om du har sansen for tungrock slik det ble spilt på syttitallet av Black Sabbath, Pentagram, Captain Beyond etc er Witchcraft noe for deg. At bandet absolutt er i eliteserien i undergrunns tungrock bekreftes ved at Witchcraft nå er på kred-labelen Rise Above Records, selv navet i stonerhjulet. Rise Above har nettopp har sluppet Witchcrafts nyeste: The Alchemist.

Witchcraft har også nettopp gitt ut en split 12 tommer med The Sword som gjestet Oslo i vår som support for legendariske Clutch.

Oppvarming denne kvelden er Stockholmsbandet Qoph. Qoph har også latt seg influere av syttitallet selv har sett mer til progrock enn til blues basert tungrock. Allikevel er Qoph mer catchy enn influensa og beviser at det er liv i slagordet prog til folket. Prog er ikke nødvendigvis bare for pretensiøse, skjeggete, nærsynte platesamlende gammelungkarer, men også for kids som vil ut på byen lørdag kveld!

Har du litt interesse for fengende tungrock bør du ta turen for Qoph alene og heller la det være en gedigen bonus at det minst like deilige orkesteret Witchcraft spiller etterpå.

 

Fred, frihet og tungrock til alle!

 

Dørene åpner 21:00 og hele moroa er din for skarve 130 kroner

 

 

For mer info, se www.garageoslo.no

eller kontakt alv@gunsmoked.com/  

Witchcraft_08_Banner.jpg