Raga til Øya

Raga til Øya

                                 

Raga til Øya!
-les hele intervjuet med Michael Krohn her

                                  Øyafestivalen
                               5. – 9. august 2008
                             Middelalderparken, Oslo

"- Jeg har bodd i Oslogate i flere år, men ikke nå lenger. Bistro'n nedenfor var stampuben. Vi så ut av vinduet på alle folka som skulle på Øya. Der er det et marked, tenkte jeg." -Michael Krohn

Vi gleder oss som drittunger til å endelig få se Michael Krohn og Raga Rockers skue ut over Middelalderparken og Øyafestivalen til sommeren. Med sin siste plate Übermensch har Raga nok engang vist oss hvor David kjøpte ølet, og vi er ikke i tvil om at vi har sikra oss et av 
sommerens høydepunkter –  flere dager før jul! Slike ting som vil få minnene på glid når sommeren er forbi…

Etter å ha herja til låter som Ekspander Eller Dø, Forbudte Følelser, Når Knoklene Blir Til Gele, Blakk og Noen Å Hate i en årekke slo Øyas egen PR-sjef av en prat med Michael Krohn noen dager før Ragas førjulskonsert i Oslo. Den uhøytidelige praten foregikk over en kaffekopp på kontoret til Ragas bookingagent. En snakkesalig Krohn så både framover og bakover i karrieren, i tillegg til at han fortalte et par historier fra 25 år på veien. Les hele intervjuet på våre 
hjemmesider: http://www.oyafestivalen.com/pages/nor/1-nyheter#post-34

Michael Krohn om musikere, og litt om seg selv i korte trekk: "- Det er en egen rase, joviale og halvfrika. Sånn har det vært siden jazzen. Det er en viss type mennesker som passer som musikere. Noen er det i en kort periode. Andre, som meg, kan ikke stoppe. Det kommer an på 
hvor seig viljen din er til å bite deg fast."

ARTISTER SOM ER KLARE FOR MIDDELALDERPARKEN:
diskJokke / Ida Maria / Silje Nes / Okkervil River (US) / Raga Rockers  / Sigh & Explode