Doom på Betong (30/11)

Doom på Betong (30/11)

Ahab + Syrach + Lamia

Det er ikke akkurat flust med doomkonserter i Oslo om dagen, men det gjør South of Heaven noe med! Ahab, Syrach og Lamia gjør årets tristeste måned enda tristere!

Fredag 30. november. Dørene åpner 20.00, 18 år leg. CC: 150/100 kr.

Fram med harpun og båtshake, her skal det felles både tårer og akterseil! Fredag 30. november hilser Ahab, Tysklands utvilsomt mest maritimt anlagte doom-orkester, årets dunkleste måned behørig velkommen på South of Heavens ikke voldsomt årlige doom-aften på Betong. Bandet spiller dyster, lunefull, depressiv og brutal funeral doom, inspirert av Herman Melvilles klassiske "Moby Dick", og gjør det så overbevisende at ikke en sjel vil forlate lokalet uten ankertatovering og trebein.

Mannskap for aftenen blir bergenskvartetten Syrach, som siden '96 har servert solid, kraftfull deathdoom med tydelige nikk til band som My Dying Bride såvel som klassisk heavy metal, og det ganske så utradisjonelle Kolbotnbandet Lamia, som med cello, fiolin, piano, trommer og kvinnerøst fri for klamme symfonifloskler blåser de fleste fuzzdynka gitarband av banen hva intensitet og stemning angår.

Linker til bandenes hjemmesider:

Ahab@Myspace

Syrach

Syrach@Myspace

Lamia@Myspace