Billettsalget for 2008 i gang

Billettsalget for 2008 i gang

BILJETTERNA TILL SWEDEN ROCK FESTIVAL 2008
Decemberbiljetten 2008.

Lördagen 24/11 klockan 09.00 släpper vi den exklusiva Decemberbiljetten för alla 4 dagarna till Sweden Rock Festival 2008.

Biljetter köper ni i år endast via vår hemsida.

Detta är en biljett som innefattar festivalens 3 ordinarie dagar samt biljett till uppvärmningsdagen, onsdagen 4/6. 

Decemberbiljetten är limiterad till max 10.000 st och säljs från den 24/11 till den 31/12 eller tills den tar slut. Först till kvarn.

Priset på denna biljett är 1.990 kr + avgift. (1.690 kr för 3-dagar + 300 kr för 1-dag 4 juni)  

Du som köper Decemberbiljetten får också en exklusiv CD med specialskrivna låtar som alla kommer att heta Fill Your Head With Rock, samt att du deltar i en tävling med mycket fina priser som presenteras här nedan. För att delta i tävlingen måste du gå in på vår hemsida när du köpt din biljett och fylla i information (bl.a ditt biljettnummer)

Decemberbiljetten försäkrar dig även mot en eventuell prishöjning efter 1 januari 2008.

Ordinarie biljetter, 3-dags samt alla 1-dags, släpps den 1:a januari 2008.
 
3-dags biljetten 5-6-7 juni:
 
Priset för denna biljett beräknas till mellan 1.690 kr – ca.1.990 kr + avgift, beroende på vilka artister som kommer. Till denna biljett kommer det också finnas möjlighet att köpa tillägg för uppvärmningsdagen den 4 juni för 300:- (om det finns biljetter kvar) 


1-dags biljetter:
 
4/6     390 kr
5/6     990 kr
6/6     990 kr
7/6     990 kr
 
avgift 30:- tillkommer. 

Anledningen att vi ej fastställer priset på ordinarie 3-dags biljetten beror på att vi fortfarande är i förhandlingar om artister som eventuellt kommer att påverka biljettpriset.

Genom att köpa decemberbiljett får du således prisgaranti.

I år är första året som vi inte kommer att släppa biljetterna via Ticnet/ATG, utan vi kommer istället sälja dem själva via vår hemsida genom vårt nya biljettsystem och i samarbete med Tickster.com.

För att köpa biljett online behöver du antingen ett VISA eller MasterCard. Du som inte har något av dessa kan ringa eller maila till Tickster, boka din biljett och sedan betala in pengarna via bankgiro så skickas din biljett hem i brevlådan. Kostnaden för detta blir 15:-. (om du väljer att få den skickad via e-mail så kostar det inget)

När du köpt din biljett online så kommer du att få ett e-mail med en PDF-fil i som du sen öppnar och skriver ut på din skrivare hemma. Denna utskrift innehåller en helt unik streckkod som är ditt biljettnummer. Denna utskrift tar du sedan med dig till Sweden Rock Festival 2008, där den scannas in och du får ditt festivalarmband. Hur enkelt som helst.

Tänk på att den utskrift du gjort är en värdehandling som vilken biljett som helst. Se till att inte bli av med den! Skulle du mot förmodan bli av med den så kan du ringa till Tickster och anmäla detta så stryks biljettnumret ur databasen och du får en ny fil/biljett (spara din PDF-fil på din dator). Detta förutsatt att inte någon redan fått tag i din tappade biljett och fått den inscannad på festivalen. 
Tappar du en "vanlig" biljett så är den ju borta för alltid, men med detta system så är du som köpare betydligt säkrare och dessutom kan man inte förfalska en biljett.

Om du går in på vår hemsida och klickar på bannern BILJETTER kan du få ännu mer information om hur det fungerar med elektroniska biljetter. Det är också här du köper din biljett till Sweden Rock Festival 2008. Biljetterna släpps kl 09.00 den 24 november 2007.

Tickster kundsupportnummer (för biljettsupport): 0771-47 70 70

Alla som köper biljett innan utgången av 2007 är med i utlottningen av väldigt fina priser (prislista kommer upp snart) + att man får en väldigt limiterad CD innehållande 15 låtar med olika artister där alla låtarna på plattan heter "Fill Your Head With Rock"! Dessa låtar är inspelade exklusivt för Sweden Rock och bland artisterna hittar du namn som Sabaton, Ken Hensley & Live Fire, Helix, Bonafide med flera.

Detta kan du vinna om du köper decemberbiljetten:

1 st Gibson Les Paul

1 st Gibson SG

1 st Gibson Flying V

5 st Festivalbiljetter + tågresa med SJ från valfri ort i Sverige

3 st Guitar Hero III

5 st presentkort värda 300:- st i Sweden Rock Shop

10 st Helårsprenumerationer på Sweden Rock Magazine

4 personer vinner 2 biljetter var till The Australian Pink Floyd Show i Göteborg eller Stockhom

4 personer vinner 2 biljetter var till Hanoi Rocks i Stockholm, Göteborg, Malmö

10 personer vinner ett CD-paket från Sweden Rock Records.

 

Juryn består av tre personer från Sweden Rocks ledning och juryns beslut kan ej överklagas.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinstlistan presenteras på Sweden Rock festivals hemsida den 15 januari 2008.

Lycka till.