ARMOUR, PORTRAIT & ENFORCER på Betong

ARMOUR, PORTRAIT & ENFORCER på Betong

SOUTH OF HEAVEN – Norges eneste klubb med Slayer-garanti
Betong / Stud.samf. Chateau Neuf, Oslo

——————————————————————————————-
Armour_1.jpg Lørdag 17. november byr South of Heaven på old school speed- og heavy metal, det er med andre ord møteplikt for alle som har et snev av interesse for den hardere delen av 80-tallet. Dørene åpner 20.00, cc: 100/50 kr. DJ er Leif Kringen fra Scream Magazine, som vil fylle platebagen med obskur US metal og andre godbiter!

Finske Armour spiller musikk inspirert av band som W.A.S.P., Mötley Crüe, Saxon, Accept og Judas Priest , og vil garantert sørge for heftig partystemning på Klubbscenen på lørdag. Bandet ble startet opp av Vince Venom (Satanic Warmaster) i 2002, men gjør med dette sin første konsert utenfor Finlands grenser. Møt opp og få med deg en solid dose heavy rock music!

Portrait spiller tradisjonell heavy metal med okkulte tekster, og koblingen til Mercyful Fate/King Diamond er uunngåelig både hva musikk og tekster angår. Svenskene har begynt å opparbeide seg et solid navn i hjemlandet samt nedover i Europa, og ser frem til å legge turen innom nabolandet for å vise oss nordmenn hvordan heavy metal skal spilles på ordentlig.

Liker du band som Exciter og Raven, og lengter tilbake til tidlig 80-tall da de gode speed metal-bandene florerte? Enforcer fra Sverige bringer tilbake magien fra det gylne tiåret, og er sannsynligvis det beste (forholdsvis) nye bandet du kommer til å høre i år. Heavy metal in the Night!

Sjekk ut bandene på Myspace:

http://www.myspace.com/metalarmour
http://www.myspace.com/portraitmetal
http://www.myspace.com/enforcerswe

————————————————————————————-
Husk også følgende konserter på South of Heaven:

30.11.07: Ahab (DE) / Syrach / Lamia
19.01.08: Peste Noire (FR)

Billetter til disse konsertene vil være i salg på Posten/Ticketmaster ( www.ticketmaster.no ) i løpet av uken.