ISKRA på Club Maiden

ISKRA på Club Maiden

I disse dager slipper Iskra sitt debutalbum på Sounds of Unity. Releaseparty blir 9. november på Club Maiden.

Etter at disse seks gutta fra Horten/Oslo vant festivalslag 2006 og dermed spilte på alle de store festivalene i Vestfold samme sommer, fikk Iskra rykte på seg som et band man er nødt til å oppleve live. Maken til gnistrende og forrykende energisk liveshow man skal lete lenge etter, energi er vel i det hele tatt et godt ord når man skal beskrive bandet. Det Iskra leverer er ekte, hardt og ærlig. Med perkusjon på kagger, styggpene harmonier ispedd heftige riff og to dyktige, brutale vokalister treffer dette deg midt i tryne. Bandet har blant annet spilt med Torch, All That Remains, Stonegard og Amulet det siste året, og når de nå inviterer til slippfest på Maiden er det med Panic Session og Prophetic som support.

Prophetic er et metalband fra Stavanger som er inspirert av blant annet Lamb of God, Killswitch Engage og Iron Maiden. Tradisjonen tro til norsk westcoast er metallen skikkelig sinna, og vi gleder oss!

Panic Session kommer fra Oslo og leverer en velstrukturert mix av hardcore og metal uten se sinte ut eller spre for mye død og fordervelse. Men hos publikum sitter smilet og det er alltid tid for litt seriøs headbanging.

ISKRA

Support: Prophetic & Panic Session

Oslo, Club Maiden

Fredag 9. november  kl 21:00

Billettpris kr 80,- 

20 år