Verdens beste AC/DC tribute band inntar Oslo og Gamla

Verdens beste AC/DC tribute band inntar Oslo og Gamla

Lørdag 10 November blir det AC/DC show på Gamla i Oslo. AC/DC tribute bandet Dirty Deeds kommer nemlig til Oslo denne lørdagen, for å levere det som betegnes som det nærmeste man kommer en AC/DC konsert uten å være på en. Og det verste er; de er Norske!!

I ti år har Dirty Deeds reist land og strand rundt og gitt rockefantaster over det langstrakte land et show nesen uten like. Med six-pence, Gibson SG og skoleuniform er Dirty Deeds en tro kopi av orginalen, og med en vokalist som "nailer" stemmene til både avdøde og nålevende AC/DC vokalister sier det seg selv at dissa gutta gir full pakke. De er som nevnt inne i sitt tiende år, og de er mer sultne enn noen gang. Med en rekke jubileumskonserter i flere av Norges byer har de så langt i år
spillt for et hav av mennesker, og nå inntat de Oslo!!

Med seg som support har Dirty Deeds det spennende rockebandet Shoot the Breeze. Det albumaktuelle rockebandet har sine røtter i bl.a. Dirty Deeds sine originaler, men drar rocken videre ved å utforske alle hulrom som finnes i sjangere. Resultatet er en riffbasert melodiøs rock som fremstår både spennende og tro mot sine røtter.

Det er med andre ord duket for en festaften for rockere på Gamla denne Lørdagen.

Lørdag 10 November
Gamla, Oslo (Grensen 1)
22:00
CC: 150 kr.