KARMØYGEDDON ARCTIC VOL II

KARMØYGEDDON ARCTIC VOL II

KARMØYGEDDON ARCTIC Vol II
 
Sted:
BYSCENEN
Pris:
150 kr
Band:
SYRACH: www.syrach.com/,
EVIG NATT: www.evignatt.com/,
HELHEIM : www.helheim.com,
VULTURE INDUSTRIES :www.vulture-industries.net
Dato:
2007-10-20
Info:
SYRACH er fra Bergen og spiller doom metal. Bandet startet opp i 1993 og gav ut deres første plate i 1994 "Nor The Frail Perception". I 1996 gav de ut albumet "Silent Seas" på selskapet Autonomy Prod. Nå er bandet ute å reklamerer for sitt nye verk som kom ut i år, "Days Of Wrath" har fått meget bra kritikker.

HELHEIM er fra Bergen, de spiller en blanding av viking/black metal. Bandet gav ut debutplaten "Jormundgard" i 1995, og etter det har de gitt ut platene "Av Norrøn Ett ", "Terrorveldet", "Blod og Ild" og "Yersinia Pestis". Bandets siste album"The Journey And The Experience Of Death" kom ut i 2006 på Dark Essence Records.

 
VULTURE INDUSTRIES. Dette bandet er også fra Bergen, de har 3 demoer på samvittigheten og de gav ut debutplaten "The Dystopia Journals" i september 2007 på Dark Essence Records. Platen har bl.a fått 9 av 10 i Terrorizer og bra omtale i Haugesunds Avis. Bandet har blitt sammenlignet med Arcturus, Solefald og The Provenance. Bandet har x-medlemmer fra band som Taake, Syrach og Sulphur.
 
EVIG NATT er bandet til Stein Sund (Thundra) og Kirsten Jørgensen. Debutalbumet "I Am Silence" kom nettopp ut på tyske Omvina Records. Plata har fått flere topp karakterer i diverse magaziner og webzines. Bandet deltok også på compilation CD-en Metal from Haugaland som er utgitt av Karmøygeddon.
 
 
Billetter bestiller du på www.scanticket.no