FISH tilbake i Oslo

FISH tilbake i Oslo


Rockefeller lørdag 13. oktober 2007
The Clutching at Stars Tour

FISH


FISH (Ex-Marillion) er aktuell med turneen "Clutching at Stars", og fremfører Marillions "Clutching At Straws".


+ Supp.: Motel Flavor


På denne turneen skal den forhenværende frontfiguren i Marillion framføre hele "Clutching At Straws" i tillegg til eget materiale hentet fra blant annet hans siste utgivelse "Thirteenth Star". Fish sier selv: "Jeg lanserer i disse dager mitt nye album Thirteenth Star", et album som allerede blir karakterisert som Fish sitt beste album. Det er på høyde med det Marillion en gang gjorde, men ikke helt i samme sjanger.

 

Fish ble for alvor kjent med Marillion og utgivelsen "Misplaced Childhood" i 1985, men har i de seneste årene klart seg utmerket godt på egenhånd. Han har en stor tilhengerskare, og er vant til å trekke fulle hus hver gang han entrer scenen på Rockefeller.

 

Fish regnes av mange som en av verdens beste liveartister. Hans konserter blir beskrevet som å bli underholdt av en sjenerøs og munter vert på en særdeles livlig fest. Hans fanskare er stor og svært trofast. Se den store skotten på Rockefeller lørdag 13. oktober.
 

Motel Flavor spiller amerikanainspirert rock med referanser til sørstatene. Med en besetning på syv mann, blir det mye trommer, en god del bass/tangenter og masse gitar! Bandet debuterte som oppvarming for Fish i fjor, og har utgivelsesfest med sitt rykende ferske debutalbum i forbindelse med årets konsert.

 

www.the-company.com


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 290,- + bill.avg. kr. 25,- i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven og tlf. 815 33 133.

18 år leg.