THE FLAMING SIDEBURNS på Storås Utested

THE FLAMING SIDEBURNS på Storås Utested

The Flaming Sideburns (FIN) + Hutchinson(GER)

Torsdag 11. Okt

Billetter 120NOK
Forsalg på Storås Utested
Konsertstart 22.00


Rockens redningsmenn kommer fra Finland, og heter The Flaming Sideburns. Siden 1995 har tre (og etterhvert fire) finner, og en utvandret argentiner ambulert i rockens tjeneste. Om The Flaming Sideburns skal få hele æren er kanskje tvilsomt, men noe må de ha gjort riktig siden både band og rockemusikk lever i beste velgående.

FlamingSideburns_1007.jpg

Scandi-rock med svette 70-tallsreferanser er oppskriften som har resultert i flere Europa-turnéer og en voksende fanskare verden over. Dette er bandet som får rockefoten til å gå på autopilot, og ganen til å tørste etter gjærholdig drikke (for de som drikker sånt). Dette er rock 'n' roll som det skal og bør være. Med 12 år på baken kan The Flaming Sideburns kalle seg vaskekte rockeringrever, og har ett og annet triks opp i ermet for gjøre en bra konsert til et fantastisk rockeshow. Joda, finner kan sin rock 'n' roll.

Er nå ute med sitt siste album, «Keys to the Highway»

NB! Kun 100 vanlige billetter lagt ut for salg!