MORTIFICATION til Oslo for siste gang

MORTIFICATION til Oslo for siste gang

"Mortification til Oslo for siste gang"

Mortification fra Australia er sannsynligvis verdens mest suksessfulle kristne ekstrem metal band. De har holdt på siden 1990 og gitt ut over 20 album. I løpet av de 17 årene Mortification har eksistert har de vært på mange turneer over hele verden. Nå kommer de til Norge og Nordic Fest som en del av deres aller siste Europa turne. Dette blir dermed ikke bare et stort høydepunkt for mange, men også sannsynligvis siste sjanse til å se bandet live. Sist gang de var i Norge spilte de på hovedscenen på Skjærgårds Music & Mission i 2001 foran en horde av jublende fans.

Nordic Fest er Norges og kanskje også Nordens største kristne metal festival. Når festivalen startet for 5 år siden var det kun 6 band på scenen og det hele var unnagjort på en kveld. Siden den gang har Nordic Fest vokst og har hatt mange store band på plakaten. Festivalen har gjennom årene fått lojale besøkende fra mange deler av verden.

På årets plakat finner vi også Barren Cross. Dette er også et band som bringer fram mange gode minner i et gammelt rockeøre. De var et av de største kristne heavy metal bandene på 80-tallet sammen med band som Stryper og Bloodgood. Bandet la opprinnelig instrumentene på hylla i 1994, men har de siste årene gjort noen gjenforeningkonserter. En av disse er på årets Nordic Fest som også blir deres første konsert i Norge.

Det bør altså ikke være noen tvil om hvor man bør plassere rockeføttene sine 9. – 11. november. Med band som Once Dead, In Vain, My Silent Wake og Darkwater i tillegg til de to andre nevnte bandene er Nordic Fest en sikker vinner.

 

NORDIC FEST 2007
image/logo
November 9th-11th  2007
Oslo  Norway

BARREN CROSS (us)
ONCE DEAD (us)
MORTIFICATION (aus)
IN VAIN (no)
MY SILENT WAKE (uk)
DARKWATER (se)
THE WEAKENING (se)
IMPLACABLE (no)
STRENGTH OF PURPOSE (no)
STRANGELAND (us)
 
More bands TBA