THE CURE til Norge

THE CURE til Norge

Det legendariske bandet The Cure kommer snart med sitt trettende studioalbum og i den anledning kommer de til Oslo Spektrum med turneen The Cure 4 Tour 2008.

 

Deres forrige utgivelse, den selvtitulerte plata "The Cure" fra 2004, ble av pressen karakterisert som den klart mest interessante utgivelsen bandet har kommet med på mange år, så det er store forhåpninger knyttet til den nye plata som bandet er i studio og jobber med nå.

 

The Cure var pionérer for den britiske alternative rocken og post-punken på 1980-tallet. Debutalbumet Three Imaginary Boys, kom i mai 1979. Det har vært flere utskiftninger i originalbesetningen, men frontfigur og vokalist Robert Smith står like støtt som den kreative kraften bak bandet nå som den gang.

 

The Cure blir av band som Jane's Addiction, The Smashing Pumpkins, og Dinosaur Jr. oppgitt som en sterk inspirasjonskilde. Robert Smith selv sier han både kjenner igjen og setter pris på den sterke Cure inspirasjonen han ser i band som Interpol og My Chemical Romance.

 

Siste gang The Cure spilte i Norge var helt tilbake i 1992. Vær rask ute med å kjøpe billetter, disse kommer til å gå unna raskt. The Cure kommer til:

 

OSLO SPEKTRUM MANDAG 11. FEBRUAR kl 19:30

 

Billettene legges ut for salg

 

Mandag 1. oktober kl 09:00 via:

 

 

www.billettservice.no  / tlf. 815 33 133

www.oslospektrum.no  / tlf. 815 11 211 eller direkte på Oslo Spektrums billettkontor.

Billettpris kr 475,- + billettavgift. Max 6 billetter pr. person