VARIOUS ARTIST – V.2 ’07

VARIOUS ARTIST – V.2 ’07

Dette er enkelt og greit en sampler fra bergensbaserte Dark Essence Records som de slapp i forbindelse med årets Hole In The Sky om jeg ikke husker helt feil. Labelen har sluppet mye fett og er i disse dager aktuelle med ett av Norges besteste band, Vulture Industries, selvfølgelig representert her. Å ta for meg alle bandene her orker jeg ikke, men selvfløgelig skal jeg skrive ned hvilke band som er med og hvilke låter de deltar med:

 

1.    Dead To This World – 1942

2.    Bourbon Flame – Back In The Saddle

3.    Vulture Industries – Blood Don`t Flow Streamlined

4.    Obscure – Fragments

5.    Deathcult – New Evil

6.    Malsain – Cement Forrest

7.    Dimension F3H – Babylon

8.    Ravencult – Onslaught Command

9.    Deathcon – Monotremata

10.   Helheim – Oaken Dragons

11.   Aeternus – In The 3`rd Dwells Oblivion

12.   Nidingr – Child Of Silence

13.   Taake – Hordalands Doedskvad pt. 1

14.   Hades Allmighty – Submission Equals Suicide

 

En trenger ikke være glup for å se at her er det mye snacks for en ekstremmetallfan. Nå vet jeg at det er mange som ikke er så fan av samplere, men det er en flott måte å kunne oppdage nye band på og i så måte synes jeg det er flott at Dark Essence trykket opp denne, en flott måte å få promotert seg selv på, null tvil!!! Karakter setter jeg selvfølgelig ikke, men send en mail til post@larismarecords.no eller stikk inn på www.darkessencerecords.com så får du sikkert henda i et eksemplar om du allerede ikke har! Har du ikke kjennskap til så mange av bandene vil jeg så absolutt anbefale det, flere av disse banda står blandt mine favorittband…