TOY DOLLS – Our Last DVD?

TOY DOLLS – Our Last DVD?

  • Rating: 6 / 6

Dette konsertopptaket er fra The Last Tour i 2004 og er innspilt i Holland. Konserten varte visst nok i utrolige 2 og en halv time og er en fornøyelig reise gjennom hele karrieren til Toy Dolls. I tillegg er det bonusmateriale på denne DVD-en og alle Toy Dolls fans bør ha denne i samlinga si.
Selve konsertbiten består av 28 låter + intro og outro og den som ser dette konsertopptaket, er dømt til å komme i godt humør. Omtrent alle gromlåtene til Toy Dolls er med og hvem kan bli sittende der sur og grinete når Olga & Co spiller opp til dans med Nellie the Elephant, I've Got Asthma og Dig That Groove Baby? Personlig tok jeg meg selv flere ganger sittende der
foran TV-en og le skikkelig, mens tankene raste i rullestolfart tilbake til første gangen jeg hørte den og den låta. Hvilken historie som hørte til den og den låta. Dette er nostalgi på høyt plan, det sier jeg eder. Olga og Tommy Goober herjer vilt framme på scenen og med sin lett smittende humor tar det kun få sekunder før folket i salen er med på moroa, og, du som sitter og ser denne DVD-en også. Det er allsang, det er roping, det er dansing og ikke minst: det er mye smiling og latter gjennom hele denne seansen spilt inn i Utrecht. Skulle nesten ønske at man hadde vært der da det skjedde.
Jeg gikk elegant glipp av konsertene Toy Dolls gjorde i Norge for noen år siden, men helvete faen ta; kommer de tilbake, blir det med lille meg i salen. Og det ryktes at det vil skje noe i løpet av 2008 eller 2009. Vi gleder oss, som noen småunger.