Høsten for SoU

Høsten for SoU

Nå skjer det mye i Sounds of Unity-leiren, og det ligger an til å bli en heftig høst med mye fett på plakaten.

Rabalder ga ut sin debut-EP "Here to Represent" for et par uker siden og har hatt releaseparty i Oslo og på 1413 Tårnåsen. På fredag 7. september går turen for hardcorebandet til Stavanger hvor de skal spille på Metropolis med Raging Fugitives og On Own Terms. På lørdag 8. september spiller de i Kristiansand, først i Skateparken på dagen og deretter på Garasjen 39, Odderøya, på kvelden. 3. november står de på scenen på La Paz på Kolbotn. Skiva deres er å få kjøpt på konsertene, platasjappa Big Dipper, Sound of Noise, Tiger og tigernet.no. Det selges også fete Rabalder t-skjorter og girlies. Dette kan også bestilles på www.soundsofunity.no

 

Iskra kommer med album i oktober, bandet leverte et forrykende liveshow med All That Remains og Lowdown på Maiden i august blir å oppleve live blant annet på la Paz på Kolbotn sammen med Rabalder i november pluss mange andre steder. Bookinga er i gang, se opp for dette bandet!

 

Nekromantheon spiller på ClubMaiden 29. september. Obliteration og Nekromantheon går på scenen på Garage i Bergen 18. oktober, og Nekromantheon spiller også på Støyfestivalen i Sogndal 19. oktober.

 

På Boots&Sneakersfronten står det heller ikke stille denne høsten, allerede lørdag 8. september spiller The Haunted fra Sverige med She Said Destroy og Insense som support på ClubMaiden i Oslo.

Onsdag 24. oktober kommer söta brors Lillasyster (med tidligere medlemmer fra LOK) til ClubMaiden.

Tirsdag 27. november spiller det australske hardcore-metalbandet Parkway Drive sammen med det svenske Path of No Return, dette også på ClubMaiden.

 

Til slutt kan vi nevne at vi også er i gang med bookinga til Tårnåsenfestivalen 07.