PLatemesse med Ragaslipp

PLatemesse med Ragaslipp


Rockefeller lørdag 8. september 2007
NORGES CD- OG PLATEMESSE


Da er det igjen klart for platemesse! Denne gangen blir det også slippfest for Raga Rockers "Übermensch" på vinyl, og Ragaquiz.


Raga Rockers er tilbake, og for et comeback! Tekstmessig er dette klassisk Krohn-lyrikk om vellykkede, streite Norge, uten at det noen gang blir patetisk. "Übermensch" levner nemlig ingen som helst tvil om at dette er alvor for Michael Krohn & co. Anbefales. I samarbeid med Big Dipper slippes plata også på vinyl denne dagen. Signerte eksemplarer vanker til de som scorer høyest på en egen kviss viet Raga Rockers liv og levnet.

 

Gamle Torggata Bad vil fylles opp med musikkselgere fra flere land denne dagen. Her kommer eksperter innen forskjellige felt med et utvalg du ikke så lett vil finne maken til, både på vinyl og CD, både brukt og nytt. Messa er åpen for publikum fra kl. 10 til kl. 16, men det er også anledning til å komme inn allerede fra kl. 09 for de ivrigste, som da må betale dobbel inngangspris, kr. 80,-.
Norges CD- og platemesse er en av Skandinavias største og lengstlevende messer.
 

For mer info: Knut Akselsen 91 37 58 75 og Rune Halland 22 42 64 92


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 40,- (kr. 80,- fra kl. 09.00) selges i døra.